Een stevige Club Steak, een sappige Cote De Boeuf of een perfect gebakken entrecote. Loopt het water je al in de mond? Voor de echte carnivoor is er weinig zo lekker als een goed stuk vlees. En met goed bedoelen we zowel van goede kwaliteit, als een perfecte bereiding. Bij Mr Meat in Amsterdam zit je wat betreft deze twee dingen helemaal goed. En laat het toffe interieur de boel nou nog net dat beetje extra geven.

De perfecte biefstuk

Over smaak valt niet te twisten, maar over de bereiding van vlees wel degelijk. We kunnen allemaal beamen dat niemand zit te wachten op de doorgebakken schoenzool van tante Ria die de barbecue even over denkt te nemen. Stukgebakken vlees is alles behalve well done. 

Gelukkig is er een plek waar ze dit niet alleen beamen, maar waar ze ook donders goed weten hoe het wél moet. Mr Meat in Amsterdam is een absolute aanrader voor wie een goed stuk vlees wel kan waarderen (laat Ria maar thuis).

Mr Meat in Amsterdam

Op de kaart van het relatief nieuwe Mr Meat vind je een flinke hoeveelheid aan keuzes. Een lijst aan originele voorgerechten, flink wat signature dishes en natuurlijk de all time classics. Van T-bone steaks tot Lamb Tenderloin en van Chicken Burgers tot aan Spareribs waarbij al bij de eerste blik het vlees van de botten valt. De keuze is enorm en dat is misschien ook het enige nadeel dat we kunnen bedenken.

Overigens kun je er als vegetariër/pescotariër ook prima uit de voeten. Iets minder keuze, maar met grilled prawns, verse falafel of wat truffle parmesan fries kom je een heel eind, niet?

Je vindt Mr Meat aan de Haarlemmerstraat (nummer 118) in Amsterdam. Leuk om te weten: je kunt er sinds kort ook vlees bestellen en het mee naar huis nemen. Zo heb je de kwaliteit van Mr Meat, maar is het aan jou je grill-kunsten te laten zien aan je tafelgenoten. Toch liever de chefs hun werk laten doen, reserveer dan een tafel via de website.