Bij een echte roadtrip moet je natuurlijk ook kamperen. Kamperen is allemaal heel leuk en aardig, maar het neemt wel risico’s met zich mee. Je spullen staan open en bloot en de kans is aanmerkelijk groter dat deze gestolen worden, bovendien heeft het weer eerder vat op jou en je spullen (lees: motor). Je hebt natuurlijk geen zin om met schade te kampen of nog erger, een gestolen motor. En daar zit je dan met je goede gedrag… Gelukkig is de oplossing nabij met deze motor tent.

Motor tent gewoonvoorhem

Het is eigenlijk een best simpele oplossing als je erover nadenkt, maar wel echt geniaal. Mocht jij op een roadtrip willen gaan met je geliefde tweewieler en een keer je tent niet delen met je vrouw. Dan is dit natuurlijk de perfecte oplossing. Wij zien het in ieder geval al helemaal voor ons. Toeren door Zuid-Frankrijk en plotseling slaat het hele weer om. Je bent natuurlijk bang dat je motor schade zal gaan lijden, maar met deze tent weet je zeker dat ‘ie veilig staat.

Motor tent

Geen zorgen, je hoeft niet alleen te slapen. De tent biedt ruimte voor drie personen en een motorfiets. De tent weegt slechts 4,5 kilogram en is gemaakt van 190T polyester en B3 mesh en heeft drie aluminium palen, touwen en haringen. De tent is gemakkelijk op te zetten en tevens easy om af te sluiten, luikje dicht en je geliefde tweewieler gaat nergens meer heen. Je zou de ruimte, die geschikt is voor de motor, natuurlijk ook voor fietsen, scooters of andere kleine voertuigen kunnen gebruiken. Dat ligt helemaal aan jou.

Motor tent gewoonvoorhem Motor tent roadtrip gewoonvoorhem Motor tent gewoonvoorhem kamperen

Bron: Vuz Moto