Jonhnny Depp fans opgelet! Mocht je willen touren op een motorfiets waar de acteur ook een tijdje mee rondscheurde, dat kan. Een Harley Davidson motor waar Johnny Depp tijdelijk op reed staat te koop.

Motor van Johnny Depp staat te koop

De rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is nog maar net voorbij. Het oordeel van de jury? Depp kreeg gelijk op alle belangrijke punten. Veilinghuis Kruse GWS Auctions greep zijn kans en zette de oude motor van Johnny Depp te koop. Al komt de motor niet uit persoonlijke collectie van Johnny Depp. Het gaat om een Harley Davidson Model K uit 1955 waar hij in de filmklassieker Cry Baby uit 1990 op rondscheurde.

Harley Davidson Model K uit 1955

Er zijn volgens bronnen  slechts twee motors gebruikt tijdens de productie van de film. Een mock-up die werd gebruikt voor de crash- en brandscène aan het einde van de film en de motor van Johnny Depp die nu te koop staat. Het originele voertuig was in topconditie en werd zelfs door de acteur bereden op de set. Na de opnames ging de motor van Johnny Depp naar één van de crewleden en een aantal andere eigenaren. De motorfiets kwam uiteindelijk terecht in een museum in Missouri en gaat binnenkort voor een gigantisch bedrag onder de hamer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GWS Auctions, Inc. (@krusegwsauctions)

Het prijskaartje voor de tweewieler van Johnny Depp

De motor van Johnny Depp is nog zo goed als in dezelfde staat als tijdens de opnames. Er zijn een paar kleine aanpassingen gedaan. Zo is de tachymeter vervangen door een snelheidsmeter en er is er een kettingkast gemonteerd op de motorfiets zodat er ook daadwerkelijk mee gereden kon worden. De motorfiets is volgens het veilinghuis in uitstekende staat, van de buitenkant dan. Of hij ook echt lekker rijdt is nog maar de vraag, aangezien de tweewieler al die tijd heeft stilgestaan. Mocht je interesse hebben in de motorfiets? Dan is de prijs van de motor van Johnny Depp waarschijnlijk even schrikken voor je. Op 25 juni gaat de Harley onder de hamer en mag je een openingsbod doen van een dikke 250 duizend dollar. Opbieden gaat met stappen van 25 duizend dollar, dus de motorfiets gaat naar verwachting voor een gigantisch bedrag de deur uit. Benieuwd naar de Harley Davidson uit 1955? Neem dan een kijkje op GWS Auctions.