Wat is het toch jammer dat een mooie sportzomer als die van dit jaar niet meer doorgaat. Het EK en de Olympische Spelen waren hier dan wel de hoogtepunten van geweest. Maar door de afgelasting van de Spelen missen we nog een paar andere hoogtepunten.

Vrouwen van de Olympische Spelen

Een paar vrouwen die mee zouden doen in hun tak van sport zijn niet alleen goed in hun discipline, maar ook nog eens bloedmooi. En dat is erg jammer om te missen. Om toch nog een beetje te kunnen genieten van wat we niet gaan zien deze zomer, hebben we deze vrouwen gevonden die om de medailles mee zouden doen.

Paige Spiranac

Was je nog geen fan van golf? Waarschijnlijk heroverweeg je het nu om een keer de tv aan te zetten als Paige Spiranac een balletje slaat. De Amerikaanse zou meedoen op het hoogste podium deze zomer, maar helaas voor vele kijkers moet ook zij thuisblijven.

Allison Stokke

Atletiek kent vele onderdelen, maar Allison Stokke heeft haar favoriete onderdeel wel heel goed gekoppeld aan haar naam. Ze is nu namelijk pollstokhoogspringer. Ze begon als turnster, maar in de atletiek ging het beter en brak ze al snel nationale Amerikaanse records. Of ze Olympische records gaat verbreken zien we pas in 2021.

Alica Schmidt

Om wat dichter bij huis te blijven is hier een Duitse atlete die heel hard kan rennen. In de sprintnummers van de Olympische Spelen had deze pas 21-jarige dame mee kunnen doen. Nog een jaartje wachten dus. Maar in de tussentijd kunnen we nog steeds van haar genieten. Dat doen haar honderdduizenden volgers op Instagram ook.

Alana Blanchard

Deze surfster is het levende bewijs dat je professioneel topsporter en model tegelijk kunt zijn. Op de Olympische Spelen had ze met het surfen meegedaan, maar omdat ze ook model is rijgt ze de Instagram-volgers aaneen.

Ivet Lalova

Deze Bulgaarse dame gaat al jaren mee in de sportwereld. De 35-jarige heeft al 2 keer eerder meegedaan aan de Olympische Spelen, en haar derde keer was deze zomer geweest. De sprintster begint dan ook wel in een kritieke leeftijd te komen om op het allerhoogste niveau mee te rennen. Desondanks blijft het een prachtige vrouw om naar te kijken.