Het is weer de start van een nieuwe week en dat betekent dat er een nieuwe Mooie Billen Maandag voor je klaarstaat om mee af te trappen. Deze week niemand minder dan fitness-fanatiekeling Fajah Lourens in de spotlight.

Mooie Billen Maandag

Denken we aan mooie billen dan komen we hoe je het wendt of keert uiteindelijk uit bij killerbody-kenner Fajah Lourens. Ze staat an ook niet voor niets centraal deze fijne zomerse editie.

Fajah Lourens draait al even mee. Als actrice in Onderweg naar Morgen brak ze door bij het grote publiek.  Later zette ze haar carrière fanatiek voort als dj en verscheen ze in verschillende programma’s en films. De afgelopen jaren leken allemaal een opstap naar haar ultieme levensdoel: een fitte lifestyle ontwikkelen en anderen inspireren hetzelfde te doen.

De actrice (en presentatrice) heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan haar eigen merk en hoge ogen gegooid met het succes van My Killerbody Motivation. Niet alleen schrijft ze het ene na het andere boek over het stellen en behalen van je fitnessdoelen, ook werkte ze hard aan haar eigen voedingslijn. Naast dit alles staat ook de prachtige dochter van Fajah Lourens torenhoog op de prioriteitenlijst van deze businessvrouw.

Fajah Lourens als fitness-idool

Fajah nadert inmiddels de 40 maar heeft het lichaam waar menig man (en vrouw) van droomt. Dat zo iets niet komt aanwaaien lees je terug in haar boeken. Wat het resultaat is van het harde werken, dat zie je hier. Kijk en geniet van deze Mooie Billen Maandag-special met Fajah Lourens in de hoofdrol.

View this post on Instagram

Happy valentine ❤️

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial) on

View this post on Instagram

Www.mykillerbodymotivation.com

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial) on