Entertainment

Netflix onthult: er is een vervolg op ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ in de maak

Monster The Jeffrey Dahmer Story vervolg

Netflix komt met goed nieuws voor liefhebbers van ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’. De omstreden Netflix-serie krijgt namelijk een vervolg …

Netflix komt met vervolg op ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’

De hoge piefen van Netflix hoefden zich waarschijnlijk niet twee keer achter de oren te krabben toen ze besloten om een vervolg te maken op ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’. Hoewel de serie voor veel commotie zorgde – velen pleitten voor het verwijderen van de serie – was de reeks ook een doorslaand succes. ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ werd massaal gestreamd en was na de release het gesprek van de dag.

1 van de best bekeken series ooit op Netflix

Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story‘ is één van de best bekeken series van Netflix ooit. In de serie wordt het verhaal van Jeffrey Dahmer (1960 – 1994) verteld, die zeker zeventien mannen en jongens heeft gedood. De serie werd bedolven onder kritiek van onder anderen nabestaanden van slachtoffers van Dahmer. Zelf zegt regisseur Murphy contact te hebben gezocht met nabestaanden toen hij nog aan de serie werkte, maar dat hij destijds van niemand antwoord kreeg.

Watch on YouTube

Waar gaat het vervolg van ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ over?

Het vervolg van ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ gaat over ‘monsterlijke figuren die de maatschappij hebben beïnvloed’. De nieuwe seizoenen worden wederom gemaakt door Ryan Murphy en Ian Brennan, die ook de serie over Jeffrey Dahmer maakten. Het is vooralsnog onbekend wat de verhaallijn wordt van het vervolg op ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ en wie de hoofdpersonen worden. Wel onthult Netflix dat er twee nieuwe seizoenen aankomen. Wanneer de kijkers het eerste vervolgseizoen krijgen voorgeschoteld, is echter nog onbekend.