Entertainment

Monica Geuze showt killerbody op tropische vakantiefoto

monica geuze

Hoewel het weer in Nederland veel te wensen overlaat, zorgt Monica Geuze toch voor wat tropische hitte. De 27-jarige presentatrice showt namelijk haar killerbody op een tropische vakantie.

Wie is Monica Geuze?

Monica Geuze heeft een cv waar je ‘u’ tegen zegt. Want er is eigenlijk vrij weinig wat de geboren Hendrik-Ido-Ambachtse niet heeft gedaan. Zo is ze auteur, presentatrice én voormalig dj en vlogger. Haar grootste bekendheid verwierf ze met haar YouTube-kanaal, waar ze binnen mum van tijd een grote volgersbase achter haar schaarde. Inmiddels is ze gestopt met vloggen, maar haar sterrenstatus is verre van verdwenen. In tegendeel zelfs: die is alleen maar gegroeid. Ter illustratie: op Instagram telt Monica zo’n 1,3 miljoen volgers.

View post on Instagram
 

Nieuwe bikinifoto van Monica op Instagram

Wat je als volger van Monica Geuze, alias de mooiste vrouw van Nederland 2021, de zien krijgt? Foto’s van haar werk, fotoshoots van Monica Geuze als deze, vrije tijd, vrienden, vakanties en meer. En laat de laatst genoemde categorie nou net een foto bevatten die menig volger ook een beetje op een vakantiebestemming brengt. In haar recentste post, die het bijschrift Life dumpy krijgt, is namelijk een foto te zien waarin Monica Geuze haar vrouwelijke schoonheid etaleert. Wie doorklikt naar foto nummer #3 ziet de 27-jarige presentatrice in een zwart bikinitopje, in zee, met palmbomen op de achtergrond. De 27-jarige presentatrice zichtbaar aan het genieten van de tropische vakantiebestemming. En geef haar eens ongelijk!

Bekijk de nieuwe bikinifoto van Monica Geuze hieronder:

View post on Instagram
 

Het lijkt erop, kijkend naar haar eerdere posts. Dat Monica aan het genieten is van een welverdiende vakantie op Curaçao. Genoeg reden om haar overige vakantiekiekjes ook nog op een rijtje te zetten:

View post on Instagram
 

View post on Instagram