Ja, je leest het goed. Amerikaanse rapper Eminem dropt voortaan niet alleen de lekkerste hits, maar ook de lekkerste maaltijden. Eminem heeft zijn ‘Mom’s Spaghetti’-restaurant in Detroit officieel geopend en voor de grote openingsdag nam de raplegende de bestellingen zelf op.

Mom’s s Spaghetti

De naam ‘Mom’s Spaghetti’ komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. In één van zijn grootste hits ‘Lose Yourself‘ zijn de iconische lines His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy. There’s vomit on his sweater already, mom’s spaghetti’, te horen. Ook de keuze voor Detroit als stad is geen verassing: het is de thuisstad van de iconische rapper.

Het restaurant maakt deel uit van een samenwerking met restaurantketen Union Joints, die eerder met de rapper heeft samengewerkt aan pop-up stores van ‘Mom’s  Spaghetti’. Door het aanslaande succes is nu gekozen voor een vaste zaak, waar fans dag in, dag uit, hun favoriete maaltijd van hun favoriete rapper kunnen bestellen.

Ellenlange rijen fans

Eminem stond bij de openingsdag van ‘Mom’s Spaghetti’ zelf bij het afhaalraam terwijl fans een heerlijke portie spaghetti konden bestellen. De prijs? Voor 9 dollar krijg je een bakje van jouw favoriete Italiaanse gerecht. Voor 3 of 5 dollar extra kun je gehaktballen of veganistische ballen aan je gerecht toevoegen.

Fans waren werkelijk in extase door de opening van het restaurant van Eminem. Honderden mensen wachtten in rijen die zich over verschillende straatblokken uitstrekte. Een vrouw barstte zelfs in tranen uit toen ze Eminem in levende lijve zag. Een andere fan postte trots een foto van hem en Eminem bij het afhaalloket van ‘Mom’s Spaghetti’ met het bijschrift  ‘Ready to die now’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brendan Linden (@brendan_linden)

Heb je toevallig geen tripje naar Amerika op de planning staan en ben je dus niet in de gelegenheid om zelf het ‘Mom’s Spaghetti’-restaurant van Eminem te bezoeken? Lees dan hier hoe jij met dit simpele pastarecept toch een heerlijke maaltijd kunt verorberen.