Entertainment

Zien: Man doet bizarre wereldrecordpoging met eieren

Mohammed Muqbel wereldrecord ei stapelen

Een ei is misschien wel het meest veelzijdige voedingsmiddel. Maar met een ei kun je veel meer dan alleen bakken, koken of eten. Je kunt eieren namelijk ook op elkaar stapelen. Thuis gaat het je waarschijnlijk niet lukken, maar deze man zet een wereldrecord ei stapelen neer. Bijzonder, maar ook heel knap!

Mohammed Muqbel verbreekt het wereldrecord ei stapelen

De geniale man luistert naar de naam: Mohammed Muqbel. Deze balanceerkoning tartte de wetten van zwaartekracht en stapelt met het grootste gemak een aantal eieren op elkaar. Hiermee verbreekt hij het wereldrecord ei stapelen. Wij doen het hem niet na!

Vier eieren op elkaar laten balanceren

Met een combinatie van concentratie, geduld en het vermogen om het zwaartepunt van elk ei te identificeren, is hij een recordbreker als geen ander. Voor Mohammed Muqbel kon zijn geluk niet op toen het hem lukte om het wereldrecord ei stapelen te verbreken. De beste man stapelde maar liefst vier eieren op elkaar! Wát een prestatie!

View post on TikTok

Een trotse wereldrecordhouder

“Velen over de hele wereld realiseren zich niet het harde werk dat gepaard gaat met balanceren. Balanceren eist zijn tol van je lichaam vanwege de hoge mate van focus die nodig is om zoiets te bereiken,” aldus Mohammed Muqbel na het verbreken van het wereldrecord ei stapelen. “Ik heb tijdens mijn reis veel twijfels, uitdagingen, tegenslagen en veel kritiek gehad. Maar vanaf het moment dat ik mijn certificaat kreeg, was het het allemaal waard. Ik bracht mijn vaardigheden naar voren en bewees aan iedereen hoe capabel ik ben, en het voelde geweldig.”

Volgens hem kan het wereldrecord ei stapelen nog met gemak verbroken worden. “Ik denk dat het mogelijk is om zeven eieren op elkaar te laten balanceren.” Ga jij het proberen?