Op 3 september heeft Nabil Haryouli z’n intrede gedaan bij Enfusion in Alkmaar. Ken je ‘m ergens van? Ja, wij ook. De kickbokser is naast zijn MMA-carrière ook in de serie Mocro Maffia te zien.

Acteur van Mocro Maffia maakt MMA debuut

In 2019 werd een serie gereleased die gebaseerd was op de Mocro-oorlog in Amsterdam: Mocro Maffia. Deze spannende serie vol misdaad, geregisseerd door Achmed Akkabi en Thijs Römer, heeft ons al drie seizoenen in zijn greep. Nabil Haryouli speelt hierin één van de bodyguards van de hoofdrolspelers, Potlood. Daar was al te zien dat het een goed gespierde man was en het verbaast ons dus ook niks dat hij de strijd aan durft te gaan in de octagon.

MMA-debuut van 40 seconden

De acteur heeft onlangs dus voor de allereerste keer in de MMA-kooi gestaan bij Enfusion in Alkmaar, en hoe. Binnen 40 seconden heeft de 22-jarige jongen, met kundige combinaties, zijn tegenstander Kyle Todd verslagen met een TKO. De eerste linkse was voor zijn opponent nog niet fataal, maar vooral de derde slag en de daaropvolgende combinatie werkten Todd tegen de vloer. Dat is nog eens een lekkere binnenkomer van de Marokkaan.

Zie hier hoe de debutant tekeer ging. (Het gevecht begint vanaf minuut 4:30)

Zin om de serie verder te kijken? Dit is er al bekend over Mocro Maffia seizoen 4.