Entertainment

Conor McGregor showt zijn bizarre Patek Philippe World Time horloge

horloge van Connor McGregor

Het is niet onbekend dat Conor McGregor een groot liefhebber is van horloges. Zijn hele kast hangt vol met Rolex horloges en andere enorm dure klokjes. Toch heeft hij nu geïnvesteerd in een ander horloge. De MMA-vechter heeft namelijk de Patek Philippe World Time ingeslagen en daar hangt een bijzonder prijskaartje aan.

Conor McGregor houdt van dure speeltjes

Dat hij van dure speeltjes houdt, dat weten we inmiddels wel. Conor McGregor kocht laatst namelijk nog een luxe Lamborghini jacht van maar liefst 3 miljoen euro. Het jacht beschikt over de nieuwste snufjes en heeft veel weg van een Lamborghini. Hij vaart dan ook razendsnel. Het belangrijkste van alles: hij ziet er natuurlijk adembenemend mooi uit.

Instagram: thenotoriousmma

Conor McGregor koopt nieuw horloge

Nu heeft Conor McGregor weer een nieuw speeltje gekocht. Dit keer geen nieuwe boot, maar een nieuw horloge. Hij heeft de stijlvolle Patek Philippe World Time horloge in huis gehaald. Dit laat hij vol trots zien op één van zijn laatste Instagram-posts. Als je door de foto’s kijkt, zie je bij de tweede foto een pracht Patek Philippe om zijn pols hangen. Een stijlvol, chique maar vooral peperduur horloge.

View post on Instagram
 

Patek Philippe World Time

De naam van het horloge spreekt boekdelen. Op de Patek Philippe World Time zie je de tijd in verschillende tijdszones van over de hele wereld. Zo weet Conor McGregor precies hoe laat het is in alle 24 tijdszones tegelijk. Erg handig en ook zeer stijlvol. De wijzerplaat en de kast zijn bewerkt met 18-karaats goud. Het bandje bestaat uit duurzaam krokodillenleer en je kunt de tijd zien door het saffierglas. Een hele mond vol dus.

Foto: Patek Philippe

De waarde van het peperdure horloge

Je betaalt natuurlijk wel de hoofdprijs voor zo’n horloge. Er zijn maar een gelimiteerd aantal van deze klokjes beschikbaar. Tegenwoordig heeft de Patek Philippe World Time van Connor McGregor een waarde van minimaal 100.000 euro. Volgens The Mac Life Style heeft de MMA-vechter en destijds een slordige € 66.320,- voor betaald.