Een pingpongtafel is een ellendig groot ding, en past in de meeste huizen niet eens lekker in de grootste ruimte. Alleen mensen met een echt grote woonkamer, dikke mancave of grote achtertuin kunnen er eentje kwijt. Maar als je een kleine uitvoering hebt die je makkelijk kunt in- en uitklappen, zijn veel problemen al verholpen.

De kleine pingpongtafel voor in huis

Een lekker potje pingpong is altijd leuk. Al is het op de camping of als pauze met collega’s op het werk, het past er altijd wel tussendoor. Meestal speel je dat buiten waar een tafel staat, of als iemand er toevallig één in de tuin heeft staan. Dat is dan weer niet helemaal handig als het buiten waait, regent, sneeuwt of er ander ongeluk is met het weer. Daarom is binnen spelen een stuk handiger, maar dat past bij veel mensen niet thuis. Met deze mini-pingpongtafel is dat probleem opgelost, want het kleinere exemplaar is een stuk behapbaarder in formaat.

pingpongtafel

Even niet nodig? Lekker opbergen

Dat deze kleine pingpongtafel een stuk kleiner is in formaat, is niet het enige handige. Als je uitgespeeld bent en je vriendin, vriend, kind of collega hebt verslagen, kun je hem gewoon inklappen. Dan past hij op smalle plekken waar je hem gemakkelijk kunt opbergen. Toch handig als je niet de hele tijd zo’n ding de ruimte wil hebben bezetten.

pingpongtafel

Maar als hij wel uitgeklapt staat, kan iedereen erop spelen. Het kleine formaat maakt hem handig voor kinderen, maar hij is ook weer hoog genoeg voor volwassenen. Een stuk handiger dus dan deze stijlvolle, maar grote glazen pingpongtafel, die weer perfect is voor in je man-cave.

Je hebt de kleine versie van de pingpongtafel voor €129,- in huis bij de Lidl. Een stuk voordeliger dan een grote uitvoering, die je ook nog veel moeilijker kwijt kan. Wat houdt je tegen?