Er is niemand in Nederland die de MINI niet kent. Het is namelijk een van de populairste auto’s van het moment en dat valt te merken. Je ziet de auto regelmatig verschijnen op straat of op een tv-reclame. Voor de mensen die groen bezig willen zijn en graag een MINI willen rijden is er goed nieuws. Het merk MINI gaat mee met de tijd en komt nu met de MINI Electric, lees hier alles over het revolutionaire model.

MINI Electric Elektrische MINI

Functionaliteiten van MINI Electric

Zoals je aan de foto’s kunt zien komt de auto geleverd met een modern ontwerp. Zijn stijlvolle uiterlijk doet nog altijd denken aan het iconische design uit 1959, van de Italiaanse autobouwer¬†Sir Alec Issigonis. Het mooie van de MINI Electric is dat hij de klassieke styling en pittige karakter van het merk behoudt. Dat terwijl de auto volledig elektrisch is. Nu kun je dus op zorgeloze wijze emissieloos genieten van rappe performance en een uitstekende wegligging.

MINI Electric Elektrische MINI

MINI Electric online reserveren

De componenten van de aandrijflijn worden gefabriceerd in een Duitse fabriek van het merk BMW, niet een merk met de minste reputatie. De elektrische auto’s van BMW horen bij de meest vooruitstrevende auto’s van deze generatie. MINI valt onder de BMW Group en met de nieuwe MINI Electric wil de corporatie zijn leidende positie versterken als het gaat om elektrisch rijden.

De voorbereidingen voor de introductie van de MINI Electric verlopen volgens plan. In november van dit jaar begint de productie van het model, waarna hij in maart 2020 in de showroom staat. De exacte prijs en prestatiecijfers worden binnenkort bekend gemaakt, houd het nieuws over de MINI Electric dus in de gaten. Als jij een van de eerste gelukkige eigenaren wilt worden van deze auto kun je alvast een aanbetaling van 1.250 euro doen.

MINI Electric Elektrische MINI

Voor meer informatie over MINI en de nieuwe MINI Electric kun je terecht op de site van MINI.

Fotografie: MINI