Wat doe je als miljonair als je niet goed geholpen wordt bij de bank? Je neemt gewoon al je geld op en laat vervolgens het personeel alles tellen en elke biljet controleren. Dat is pas payback.

Chinese miljonair trekt bankrekening in één keer leeg

Een Chinese miljonair haalde al zijn geld van zijn bankrekening af nadat hij niet goed behandeld werd door de klantenservice. De beste man werd meerdere keren verzocht om een mondkapje te dragen. Na een tijdje was hij er klaar mee. Hij besloot het maximale bedrag van zijn bankrekening te halen. Dit is 5 miljoen yen, omgerekend zo’n 1,5 miljoen dollar. Maar daar blijft het niet bij. Hij eist dat de medewerkers ieder briefje controleren en vervolgens alles nog een keer natellen. Daar ben je we eventjes zoet mee.

De man is klaar met het vervelende personeel

Daarmee is hij nog niet klaar met het vervelende personeel. De man zegt dat hij iedere dag teruggaat totdat zijn bankrekening helemaal leeg is. Hij wilt niet meer geholpen worden door een stel ‘politieagenten’. In het artikel van ‘Yahoo News’ wordt niet verteld hoe de man heet, noch wat zijn exacte woorden waren. Volgens de bank uit Shanghai vroeg enkel een beveiliger of hij zijn mondkapje even goed op wilde zetten. Dat was voor de miljonair reden genoeg om zijn rekening helemaal leeg te trekken en het personeel overuren te laten werken.

Er moeten nog miljoenen van de rekening af worden gehaald

Volgens bronnen heeft de man tientallen miljoenen Yen op zijn rekening staan. Hij vond het nodig dat de medewerkers ieder biljet naliepen. Want volgens hem was de kans groot dat er te weinig uit de machine kwam. Op sociale media gaan er foto’s rond van de enorme geldstapels die één voor één in zijn luxueuze auto worden getild. De komende dagen worden vast zwaar voor de medewerkers van de bank.