Vandaag is het zover. Mike Tyson en Roy Jones Jr. staan tegenover elkaar in de ring. De twee bokslegendes nemen het in een speciaal gevecht tegen elkaar op. Mike Tyson heeft er zin in, dat laat hij zien met een geniale video. In de video eet hij het oor van zijn tegenstander van een taart af.

Mike Tyson eet het oor van een taart af

In de korte video eet Mike Tyson samen met zijn kinderen een taart in de vorm van het hoofd van Roy Jones Jr. op. Heel passend, want tijdens een gevecht in zijn gloriejaren beet hij echt een stuk van het oor van zijn tegenstander Evander Holyfield af. Bizar, aangezien dit bijna nooit gebeurt tijdens een bokswedstrijd. Nu heeft hij er dus een marketingstunt van gemaakt.

Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.

Vanavond staat er een gevecht tussen twee ‘Golden Oldies’ op het programma. De inmiddels 54-jarige Mike Tyson neemt het op tegen de 51-jarige Roy Jones Jr. De twee hebben zich goed voorbereid en zien er dan ook topfit uit. Mike Tyson deelt zijn voorbereidingen op Instagram. Wie denkt jij dat er wint. Beide boksers hebben al meerdere titels op hun naam staan. Het wordt dus een heftige strijd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mike Tyson (@miketyson)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Roy Jones Jr. (@royjonesjrofficial)