Ken je de Youtuber ‘Merijn’ nog niet? Dan wordt het hoog tijd dat we je aan hem voorstellen. Deze jongen helpt al jaren mensen met het bereiken van hun fitnessdoel. In zijn nieuwste videoreeks helpt Merijn zijn vader met een flinke transformatie.

Blijf in beweging, ook op oudere leeftijd

In beweging blijven in deze tijd is hartstikke belangrijk, vooral voor ouderen. In zij nieuwste video laat Merijn zien dat je nooit te oud bent om optimaal fit te worden. Als voorbeeld gebruikt hij niemand minder dan zijn eigen vader Wiel (60).

In 12 weken weer helemaal fit worden

In een periode van 12 weken helpt Merijn zijn vader aan een transformatie. De serie telt in totaal 6 afleveringen. Iedere aflevering zie je de 60-jarige man steeds fitter worden. Toch mooi om te zien dat een beetje gezond eten en flink wat trainen je hele levensstijl kan veranderen, zelfs op je 60e. Bekijk de eerste aflevering hieronder.

Vader van Merijn ondergaat flinke transformatie

Merijn heeft zijn motivatie niet van een vreemde. Vader Wiel blijft ondanks zijn leeftijd flink gemotiveerd in elke aflevering. En het resultaat mag er wezen! Zo slikte Wiel al meer dan 10 jaar pillen voor zijn bloeddruk, maar die kon hij door zijn transformatie allemaal in de prullenbak gooien door de goede hulp van zoonlief Merijn. Zijn bloeddruk was namelijk weer keurig op pijl, en dat allemaal omdat hij gezonder begon te leven!

’60 & Shredded nu te zien op het YouTube-kanaal van Merijn

Deze serie laat maar eens zien dat je op fitnessgebied alles kan bereiken, als je er maar vol voor gaat. Bekijk de transformatie van de vader van Merijn hieronder. Meer video’s zoals dit zien? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van Merijn. Wie weet kun je met dit stappenplan ook je eigen vader van zijn bierbuik af helpen.

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Aflevering 5

Aflevering 6