In onze laatste tienerjaren hebben we allemaal ons eerste tweedehands autootje van een oud vrouwtje gekocht. Maar wat als we je vertellen dat deze koektrommel met drie ton op de teller niet langer volstaat in jouw levensstijl.

Je hebt nu een volwassen baan, je betaalt huur of hebt misschien al wel een huis gekocht en bent mogelijk vader geworden. Mercedes-Benz heeft een serie van vijf stijlvolle auto’s die perfect aansluiten op deze periode in jouw leven. Wij hebben deze tijdloze modellen voor je op een rijtje gezet en vertellen je over de laatste innovaties van deze compact cars: “Grow up.

A-Klasse – Grow up. Spend time with family.

De A-Klasse is het kleinste model uit deze serie, maar dat betekent dubbel zo sportief, een compact design en net zoveel comfort. Wat in werkelijkheid inhoudt dat je prima een vriendenweekend kunt inplannen en met een auto kunt gaan. Deze Mercedes-Benz A 200 d heeft een gecombineerd verbruik van: 4,5-4,1/100 km.

Ontworpen voor het leven en voor zo min mogelijk verbruik is dit model een ontzettend zuinige auto. De A-Klasse geeft je meer mogelijkheden: ruimte voor je beste vrienden en een multimediasysteem die je met de hele wereld verbinden. Van buiten klaar voor avontuur, van binnen comfort en techniek die je veilig van a naar b brengt. Een paar toffe features zijn de High-performance led-koplampen, het Comand Online 8 inch mediadisplay, de comfortabele sportstoelen en uiteraard 4MATIC vierwielaandrijving.

B-Klasse – Grow up. Be a good parent.

Deze compacte Sports Tourer is voorzien van een dynamisch design. De strakke lijnvoering wordt gecombineerd met exclusief comfort en veel interieurruimte. Het verbruik van deze B-Klasse is 6,8-6,7 1/100 km.

Naast dat deze bak dus erg zuinig is de auto voorzien van een groot aantal assistentiesystemen, zodat jij en je gezin er altijd op uit kunnen. Deze comfortabele sportieveling is voorzien van een AMG Line met dubbele uitlaat, high-performace led-koplampen, actieve remassistent, vierwielaandrijving 4MATIC en handig start/stop systeem.

CLA coupe – Grow up. Get a job.

Een CLA Coupe maakt indruk. Het design onderscheidt deze auto van de massa en de techniek laat hem voorop rijden. De CLA coupe 250 sport 4MATC biedt veel interessante details. Denk aan een interieur met chroom-sierdelen, Mercedes me connect, hands-free acces en agressieve koplampen. Dit model heeft een gecombineerd brandstofverbruik van 6,8 /100 km.

Schermafbeelding 2017-11-27 om 14.48.38 Schermafbeelding 2017-11-27 om 14.49.12

CLA Shooting Brake – Grow up. Settle down.

Maak het leven net wat spannender met de CLA Shooting Brake 250 Sport 4MATIC. De elegante belijning wordt gecombineerd met een fraaie en praktische inrichting van het interieur. Ga eropuit en gooi alles wat je mee wilt nemen in de ruime kofferbak.

De nieuwe cockpit is voorzien van technische vernuftigheden als smartphone-interface, een schitterend dashboard en verfijnde verlichting. Deze riante auto biedt ruimte voor jouw wielrenfiets, hengels en laat voldoende ruimte op de achterbank over voor jouw kleine blagen.

GLA – Grow up. Start a family.

De nieuwe GLA is een compacte SUV die je alle ruimte biedt om je horizon te verbreden. Hij is thuis in elk terrein en door zijn sportieve belijning slaat de GLA ook in de stad een goed figuur. Dit Benz-model heeft een gecombineerd verbruik van 6,6-6.5 / 100 km en biedt vele interessante details. Deze allroader, schakelt met een druk op de knop van stads-naar offroad terrein. Navigeer je zelf over dit terrein met behulp van een 360 graden camera en high-performacne led-koplampen.

De markante design elementen aan de buiten- en binnenkant zorgen ervoor dat de speciale modellen er zeer sportief uitzien. Het mooie aan al deze modellen is dat je ze geheel naar wens kunt samenstellen. Kies met deze configurator welke motor, lakkleur en uitrustingslijn je wilt hebben.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door
Mercedes-Benz