Heb je zin in een echt goed feest, maar is DJ Tiësto of Armin van Buren net even iets te duur, dan hebben we goed nieuws. Vergeet de bekende namen en ga gewoon voor Melissa Poels alias DJ April Grey. Naast de vet goede muziek die ze draait, is deze dame een beeldschone verschijning.

Dit is Melissa Poels alias DJ April Grey

Inmiddels is de knappe DJ April Grey al heel wat jaartjes bezig als DJ en blijkbaar heeft ze de smaak goed te pakken. Naast haar beeldschone voorkomen weet ze ons ook muzikaal te inspireren. Om jouw tuinfeest dus legendarisch te maken weet je nu in ieder geval bij wie je moet zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melissa Pools (@melissapools)

Ook al een plekje in de FHM500

Aan DJ’s hebben we in Nederland geen gebrek, maar Melissa Poels is toch net even iets anders. Zo is ze op zich al een wandelend kunstwerk met haar tatoeages en staat ze ook nog eens in de FHM500 te pronken. Kortom, een vrouw met kwaliteit. Denk overigens niet dat ze toevallig beroemd is geworden vanwege haar uiterlijk. Dit speelt misschien een rol, maar ze draait ook op de grotere festivals zoals Mysteryland en Latin Village. Muzikaal gezien heeft DJ April Grey dus aardig wat in haar mars. Daar heeft ze wel een lange weg voor af moeten leggen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door April Grey (@djaprilgrey)

Vroeg begonnen

Als DJ April Grey heeft ze al een flink aantal jaren ervaring in de entertainment industrie. Zo begon Melissa Poels al als 13-jarig meisje als danseres en inmiddels is ze volwassen geworden en heeft al een hele carrière achter de rug. Zo was ze tien jaar lang bezig als zelfstandig ondernemer en hield ze zich voornamelijk bezig met het regelen van boekingen. Van het één kwam het ander en ze ging uiteindelijk zelf aan de slag als DJ.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melissa Pools (@melissapools)

Inmiddels een grote naam geworden

Nu Melissa dus een grote naam aan het worden is, merkt ze zelf ook dat haar populariteit toeneemt. Dat blijkt ook uit haar Instagram-account wat ze voornamelijk gebruikt om haar fans op de hoogte te houden. Die fans blijken niet alleen liefhebbers van housemuziek te zijn, maar ook van haar. Met haar looks weet ze in ieder geval een grote groep bewonderaars aan te spreken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melissa Pools (@melissapools)