Daar zijn ze weer, onze favoriete reality-show sterren. Je weet nooit wat je gaat krijgen met deze reality-show mensen, ze verrassen je telkens weer. Dit keer gaan Ex-Temptation Island deelneemster Megan Desaever en oud-Ex On The Beach deelneemster Jamecia Baker uit de kleren voor een heerlijk fotoshoot.

 

Megan Deaver van Temptation Island

Megan Desaever kennen we natuurlijk allemaal van Temptation Island 2018, hier deed ze met (toenmalige) vriend, Kevin aan mee. Je kan het al voorspellen, ook al heb je dat seizoen niet gezien, ze hebben de test niet gehaald en zijn uiteindelijk uit elkaar gegaan.

Blijkbaar heeft de break-up van de twee ervoor gezorgd dat Megan zichzelf wilde veranderen. Ze is namelijk een hele transformatie ondergaan en is bijna niet meer te herkennen.

Jamecia Baker is te kennen van Ex On The Beach – Double Dutch 2018. Jamecia is ongeneeslijk ziek, maar staat zelf onwijs positief in het leven. En gelukkig is dat te zien ook, want het is een prachtvrouw!

Uit de kleren voor erotische shoot

Megan en Jamecia zijn niet vies van een erotische fotoshoot. Ze hebben samen geposeerd voor professionele fotograaf Steven Wolles. Steven staat bekend om zijn foto’s van vrouwen, met nogal schaarse kledij.  Voor veel mannen zou dit dus best de droombaan van menig man kunnen zijn. Steven heeft ook een OnlyFans en Patreon aangemaakt om de non-censuur foto’s te plaatsen. Op Instagram kan namelijk niet alles gedeeld worden.

Toch kunnen wij met een preview genieten van deze twee prachtige vrouwen.