Mocht je na maanden lang zoeken, bijna de hoop hebben opgegeven om een mooie McLaren occasion op de kop te tikken, doe het dan niet. Wij hebben namelijk een pracht exemplaar ontdekt, zodat jij je vrienden ziek kan maken van jaloezie. Deze dikke McLaren 650S – 3.8 Spider uit 2015 staat namelijk werkeloos te wachten op een nieuwe eigenaar. Als het dus ooit je wens is gewenst om te weten hoe het voelt om 650 pk onder je zitvlak te hebben, dan is hier de kans.

Veiling McLaren occasion

De McLaren die nu wordt aangeboden is niet enkel een jongensdroom op wielen. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat deze wagen voor een vriendenprijs van eigenaar wisselt. De wagen staat namelijk niet te koop bij een of andere louche handelaar, maar wordt geveild. Gezien de looptijd van de veiling (tot 11 februari) en het huidige bod (66.000 euro), is de kans aanwezig dat jij hem kunt kopen. Dat wil zeggen, als je er snel genoeg bij bent én het winnende bod uitbrengt.

3-11 3-2

Jongensdroom

Het veilen van een bijzondere personenwagen is niet zo heel gek en steeds vaker kiest een autobezitter voor deze manier van verkopen. De kans is groot dat de wagen het gewenste bedrag oplevert, bovendien is het zo goed als zeker dan de wagen inderdaad wordt verkocht. Zo hoef dus geen wekenlang geduld op te brengen voor je eindelijk een serieuze koper hebt. Wat betreft de nu aangeboden McLaren hoeft de eigenaar zich geen zorgen te maken. Alleen al het benoemen van de specificaties is voldoende om de echte liefhebber een sneller kloppend hart te bezorgen.

3-27 3-29

McLaren 650S – 3.8 Spider – topsnelheid 329 km/u

Dat de McLaren 650S – 3.8 Spider niet zomaar een tweedehandsje is moge duidelijk zijn. Afgezien van de 640 pk, heeft de wagen een topsnelheid van 329 km/u. Met een beetje knap schakelen zit je mooi in drie seconden aan een snelheid van 100 km/u. Lekker dus! Naast het hele harde rijden kun je ook lekker een stukje toeren met deze vierwieler, je zult ongetwijfeld veel bekijks trekken. Met een tankinhoud van 72 liter hoef je in ieder geval niet al te vaak bij te tanken, bovendien is de actieradius ruim 615 kilometer.

Dat het slechts een tweezitter is kan een nadeel zijn. Maar zoals Johan Cruyff het ooit zei ‘elk nadeel heb z’n voordeel. In dit geval betekent het dat je je meisje een wel heel exclusief ritje kunt aanbieden. Tot 11 februari kun je in ieder geval op deze bloedmooie occasion met slechts 24.485 kilometer op de teller gaan bieden.