McLaren onthult 8 december een nieuwe superauto. We kennen McLaren van luxe, krachtige sportwagens en superauto’s. Nu willen ze een nieuw hoofdstuk beginnen met het Track25 businessplan van 1,1 miljard. De nieuwste auto uit dit model wordt 8 december om 20:10 onthult. Eerder hebben we al kennis mogen maken met de McLaren Speedtail.

McLaren Speedtail

De McLaren Speedtail is de eerste auto die vanuit dit nieuwe businessplan is gemaakt. Deze hybride ‘Hyper-GT’ uit de Ultimate series is een nieuwe mijlpaal voor McLaren. De bestuurder zit centraal, omringt door een glazen cabine. De buitenspiegels zijn vervangen door camera’s. De auto heeft 1.050 pk, gaat van 0 tot 300 in 12.8 seconden en heeft een maximum snelheid van 403 kilometer per uur. Het is de snelste superauto die McLaren ooit heeft gemaakt. De prijskaart van 2 miljoen heeft weinig invloed op de verkoop. De beperkte oplage van 106 stuks is nu al uitverkocht.

McLaren onthult

Wat we 8 december zullen gaan zien is nog even afwachten geblazen. Als de Speedtail een voorbode is zal het zeker niet teleurstellen. 8 december gaan we het zien. Helaas dus net te laat om van Sinterklaas in de schoen te vragen. Natuurlijk kan je altijd nog voor Lego gaan. Wie het model na de onthulling in het echt wilt zien kan langs bij Louwman Exclusive in Utrecht. Deze zal als enige officiële dealer en importeur van McLaren in Nederland het nieuwe model in zijn showroom tonen. Wie de onthulling wilt volgen kan terecht op de website van McLaren.