Dit jaar mocht de McLaren 720S de titel van World Performance Car 2019 op zijn naam zetten. De titel werd overhandigd door de World Car of the Year-Jury en dat is een zeer vakkundige jury. Zo’n titel wordt niet zomaar weggeven, dus dat geeft wel aan wat voor een supercar dit is. En als je dan zo’n titel mag ontvangen, dan kan een kleine versie van de bolide natuurlijk niet ontbreken. En zo is de McLaren 720S Ride-On tot leven gekomen!

McLaren 720S Ride-On

We kunnen wel stellen dat als jouw kind met de McLaren 720S Ride-On verschijnt hij dé absolute baas van de straat is. De wagen kan bestuurd worden via een afstandsbediening, maar je wilt je kind natuurlijk wel het gevoel geven dat hij echt zelf aan het rijden is. Er is daarom een werkend gas- en rempedaal, zodat de elektrische motor onder de kap even flink zijn werk kan doen. Zo’n motor maakt normaal gesproken niet zoveel geluid, maar bij deze natuurlijk wel! Kids houden immers van het brommende geluid van een motor.

McLaren 720S Ride-On 2 McLaren 720S Ride-On 3

Genoeg poespas

De McLaren 720S Ride-On is beschikbaar in diverse kleuren: Azores Orange, Belize Blue, Lantana Purple, Onyx Black, Mauvine Blue, Silica White en Saros Grey. De kids kunnen middels de usb- of sd-aansluiting gewoon hun favoriete nummers luisteren terwijl zij als een baas door de straten cruisen. Mocht dat teveel moeite zijn, dan zijn er gelukkig ook nog genoeg populaire kinderliedjes vooraf geïnstalleerd. Daar hoef je dus geen moeite meer voor te doen. Deze wagen komt natuurlijk wel met een prijskaartje, maar die is gelukkig niet zo duur als het origineel! De prijs van dit kleine monstertje is vanaf 356 eurootjes en zal beschikbaar zijn in een aantal speelgoed winkels en is leverbaar via Louwman Exclusive in Utrecht.

McLaren 720S Ride-On

Check ook eens wat voor kleine gevaartes AliExpress aanbied voor de kids!

Bron: FHM