Mancaves, we kunnen er eigenlijk geen genoeg van krijgen. We delen regelmatig diverse mancaves voor jullie ter inspiratie voor die van jezelf. Want zeg nou zelf, elke man verdient toch gewoon zijn eigen mancave? Even zijn eigen plekkie waar die zich even kan terugtrekken met zijn maten en optimaal kan genieten van alle rust zonder dat vrouwlief aan zijn hoofd zeurt.

Mancaves

Helaas vrouwen, maar in elk huis hoort gewoon een mancave. Deze ruimtes zijn dan ook vaak een weerspiegeling van hoe je man in het leven staat. Je moet dus wel ontzettend goed in het leven staan als je een tering dikke McLaren 570S gewoon in woonkamer ter decoratie hebt staan.

McLaren 570S mancave

Deze man in Arnhem weet wel van aanpakken, want hij rijd er geeneens in. De wagen is puur ter decoratie. Klein geheimpje: het is geen slecht knock-off. Zeker niet zelfs, want je zou er zo in weg kunnen rijden.

McLaren 570S mancave

McLaren 570S

De McLaren 570S is sowieso een bolide die je niet zomaar op straat ziet. Des te gekker dat deze super exclusieve supercar gewoon in een huis in Arnhem stilstaat.

McLaren 570S mancave 4 McLaren 570S mancave 8

“De keuze om de McLaren in het zicht te zetten, is een goede geweest. En natuurlijk trek je er de aandacht mee. Maar dat vind ik prima, ik geniet er zelfs van. Ik deel deze auto graag met de rest van de wereld, met iedereen die er een passie voor heeft’, laat de beste man in een interview met The Art of Living weten.

McLaren 570S mancave 7 McLaren 570S mancave 5 McLaren 570S mancave 6

Alhoewel wij liever zouden scheuren in deze schitterende bolide, koos deze eigenaar er dus gewoon voor om de bolide een mooi plekkie in zijn woonkamer te geven. Vanaf de keuken heb je een perfect uitzicht over deze droombak. Kan je mooi bij het ontbijt even genieten van wat je nou wel niet allemaal in het leven hebt bereikt!

Bron: Guys