Een legendarisch moment dat de geschiedenis van vechtsport op z’n kop heeft gezet; Conor McCregor die het in de ring opnam tegen de ongeslagen (50-0) Floyd Mayweather. We weten inmiddels allemaal dat de gekke Ier het heeft moeten afleggen tegen de Amerikaanse veteraan, en stiekem hopen we sindsdien dat de rollen zullen worden omgedraaid in de octagon. Waar McGregor claimde dat hij eenzelfde kans verdiend met een potentiële rematch onder MMA-regels. Het ziet er steeds meer naar uit dat dit gaat gebeuren.

Eerder liep Floyd Money tot tweemaal toe al te flaneren in de octagon en ook Dana White doet er alles aan om de productie in de geruchtenmolen te verhogen. Nu lijkt het erop dat de haantjes en de UFC steeds dichterbij komen. Gareth A. Davies verscheen onlangs op talkSPORT en mensen in Mayweather’s kamp houden zich bezig met discussies om de controverse werkelijkheid te maken, er wordt voorspelt dat de strijd meer dan $ 500 miljoen zou kunnen opleveren.

UFC Tonight

Op de aflevering van woensdag of UFC Tonight benadrukte White de herkansing als Mayweather bereid is om de wereld van MMA te betreden. De onderhandelingen zijn van start gegaan, waar hij zei: “Obviously, the only way making that fight again makes any sense is if he comes over to the Octagon. We went over and boxed him, the UFC and Conor McGregor. And now it’s time for him to reciprocate and come fight in the Octagon.”