Noem het de last van global warming of extreem genieten, maar een feit is dat we er hier in Nederland smeltend bij zitten! Vorige week werd het kwik van 40 graden nog aangetikt, en ook deze week is het gewoon vakantie in eigen land.

Het zou dus zomaar kunnen dat je inmiddels je weg al hebt gevonden naar de Radler-ijsjes van de Aldi, maar voor iets romigere verkoelingen verzoeken we je toch om naar Ice Falkirk in Schotland te gaan! Hier kun je namelijk niet alleen terecht voor whisky, maar verkopen ze namelijk Mayonaise-ijs!

Een bericht gedeeld door ICE (@ice_falkirk) op

Mayonaise ijs

Yup, zie het als een broodje frikandel op een hoorntje! Maar dan zonder frikandel, curry, uitjes of een broodje! Iets je dat zegmaar altijd wel bij je patatje neemt, maar dan dus zonder.. patat inderdaad.

Dit bolletje heeft veel weg van vanille, maar schijnt volgens de eerste slachtoffers vooral naar eieren te smaken! Wat ook heel goed kan kloppen, want het is geïnspireerd door de mayonaise van Hellman’s, je tong zou dus ook zomaar slachtoffer kunnen worden van een publiciteitsstunt! Voor de liefhebber blijft het echter toch een reden om Schotland eens te verkennen.