Other

Maxime Meiland zet villa te koop op Funda voor bijna 1,3 miljoen

villa maxime meiland

De Meilandjes zijn al een aantal jaar razend populair in Nederland. Aan het begin van dit jaar kocht Maxime Meiland samen met haar man een riante woning in Noordwijk. Zoals misschien wel bekend, zijn de Meilandjes er niet vies van om regelmatig te verhuizen. Ook nu is dat weer het geval. Voor bijna iedereen is deze villa een absoluut droomhuis, maar het voldoet voor Maxime Meiland toch niet helemaal aan de eisen.

Villa van Maxime Meiland in Noordwijk

Deze 2-onder-1 kapvilla staat in Noordwijk, in de buurt van de Noordzee. De grote woning heeft een totaal woonoppervlakte van bijna 240 vierkante meter. De villa heeft zeven kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers. Ook is er voor de mannen een mancave aanwezig. In totaal zijn er drie verschillende woonlagen en krijg je de beschikking over een souterrain.

Aan luxe geen gebrek

De villa van Maxime Meiland is erg luxe. De keuken is ruim en open, waar letterlijk alle apparatuur in staat die je wil hebben. Op de eerste woonlaag zijn drie slaapkamers. Eén van deze slaapkamers grenst direct aan een badkamer. Daarnaast is er op deze verdieping nog een badkamer. Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers. Ook is er op deze woonlaag een grote opbergruimte.

View post on Instagram
 

In de kelder van de villa is een parkeerruimte. Hier kun je gemakkelijk twee auto’s parkeren en wat fietsen opslaan. De villa van Maxime Meiland heeft ook een bescheiden tuin van 45 vierkante meter. Dit is natuurlijk niet erg groot, maar voldoende om lekker buiten te kunnen zitten. Je bent immers binnen enkele minuten bij de zee.

Hoog prijskaartje

Maxime Meiland heeft de villa te koop gezet voor een prijs van bijna 1,3 miljoen euro. De koopprijs van begin van dit jaar lag ongeveer op dezelfde hoogte. Er wordt dus geen noemenswaardige winst gemaakt op de villa uit Noordwijk. Naar verluidt verhuist Maxime Meiland naar deze nieuwe villa in Noordwijk. Hier zit ook een zwembad bij.

Heb jij een grote zak met geld liggen? Dan kun je misschien wel de prachtige villa van Maxime Meiland overnemen.