Entertainment

Maxime Meiland trakteert zichzelf op nieuwe miljoenenvilla met zwembad

maxime meiland nieuwe villa

Maxime Meiland heeft weer toegeslagen op de huizenmarkt. De 26-jarige blondine trakteert haarzelf en haar gezin op een nieuwe villa in Noordwijk met een pittig prijskaartje. Zie hier de nieuwe villa van Maxime Meiland.

Niets wijkt voor Noordwijk

Eind maart trokken Maxime Meiland en haar man Leroy in hun nieuwe huis in Noordwijk, die zij voor 1,2 miljoen pieterballen op de kop hadden getikt. Het lijkt erop alsof ze al weer zijn uitgekeken op deze aankoop: volgens Bekende Buren heeft het stel wéér een nieuwe villa gekocht, in het door hen geliefde Noordwijk welteverstaan.

Aan kamers geen gebrek in nieuwe villa Maxime Meiland

De nieuwe villa van Maxime Meiland laat weinig te wensen over als men naar de ruimte gaat kijken. Zo heeft de villa maar liefst zes slaapkamers en vier (!) badkamers. Deze kamers zijn verdeeld over drie woonlagen. In de eerste woonlaag bevindt zich een woonkeuken die is voorzien van alle gemakken. Zo kan keukenprinses Maxime Meiland zich helemaal uitleven in de keuken van haar nieuwe villa. Want ene woonkeuken is niet het enige kookgedeelte waar zij en haar man zich kunnen uitleven: de miljoenenvilla telt ook een bijkeuken.

Alsof dat niet genoeg is kan Maxime Meiland en haar Leroy zich elke dag aan de Spaanse kust wanen door het verwarmde zoutwaterzwembad. De auto van Maxime Meiland kan worden gestald in de vrijstaande garage.

Hoeveel kost de nieuwe villa van Maxime Meiland?

De nieuwe villa van Maxime Meiland is niet voor een appel en een ei op de kop getikt. Zo zouden zij en Leroy maar liefst 2,3 miljoen euro voor de woning hebben betaald. En dat terwijl de vorige villa van 1,2 miljoen euro nog niet van de hand is gedaan. Al is geld geen probleem bij de Meilandjes, dit salaris krijgt Maxime Meiland namelijk per jaar.

Meer zien van de nieuwe villa van Maxime Meiland? Ga dan naar de website van Bekende Buren.