Sports

Max Verstappen verlengt zijn contract bij Red Bull Racing

gp van rusland

Goed nieuws voor alle Formule 1 fanaten en Max Verstappen fans die vonden dat hij prima op zijn plek zat bij Red Bull Racing. Zojuist is het nieuws bekend gemaakt dat Max zijn contract bij zijn huidige team heeft verlengd. Niet met één, niet met twee, maar met maar liefst 3 jaar.

Max Verstappen in de Formule 1

Max reed een bijzonder goed seizoen in 2019 en heeft de toon flink gezet voor het komend jaar. Dat het contract van Verstappen af liep dit jaar was bekend en daarmee rees de vraag: wat gaat de jonge coureur doen? Tekent hij bij, of verrast hij vriend en vijand door een onverwachte move te maken? Er is eindelijk duidelijkheid. Het Oostenrijkse team maakte zojuist in een statement bekend dat Max Verstappen zijn contract met maar liefst drie jaar heeft verlengd bij Red Bull Racing. Tot 2023 zal de coureur voor de rode stieren blijven rijden.

Very proud and happy that @redbullracing will stay my home until 2023. We started this journey together and they have supported me from day 1. I want to win with @redbull and @HondaRacingF1, our goal is to fight for a World Championship together. The best is yet to come! #YesBoys

Aldus Max. Wat het Formule 1 seizoen van 2020 ons gaat brengen weten we niet, maar dat het een knaller van een jaar belooft te worden, dat staat vast. Ben je benieuwd naar alles wat je van het 2020 seizoen kunt verwachten? Dat lees je hier. 

View post on Instagram
 

Circuit van Zandvoort

Speciaal aan komend seizoen is dat Max Verstappen in actie zal komen in zijn thuisland, op het Zandvoort Circuit om precies te zijn. Na veel heen-en-weer gediscussieer is het Nederlandse circuit officieel opgenomen in het programma voor komend jaar. Op 3 mei zullen de grootste coureurs van de wereld aan de Hollandse kust in actie komen. Uiteraard is het oude circuit hiervoor genoodzaakt een metamorfose te ondergaan, iets waar men as we speak druk mee bezig zijn. Benieuwd naar hoe het nieuwe circuit er uit gaat zien? En waarom mensen nu al specueleren over misschien wel het ‘meest enerverende circuit’ van de Formule 1? Dat lees je hier.  Deze spectaculaire drone-beelden beloven in ieder geval een mooie Nederlandse bijdrage aan de Formule 1.