Het is alweer de maand april en dat betekent dat we optimaal kunnen genieten van de zon. De zomer doet zijn intrede en daar hoort natuurlijk een afgetraind figuur bij. De komst van de Max Trainer M7 komt daarom al te goed uit. Met dit diverse fitnessapparaat kun jij nog voor de zomer een ultieme beachbody kweken.

Max Trainer M7

Als je opzoek bent naar een geschikt fitnessapparaat voor jou, dan is het van belang dat je diverse functies hebt. Hoe meer je kunt doen op een apparaat, hoe minder geld je uit hoeft te geven aan andere fitnessproducten. De Max Trainer M7 – verkrijgbaar bij NRG Fitness – voldoet zeker aan deze eigenschap. Zo is hij onder andere te gebruiken als elliptische crosstrainer, maar ook als een stepper. En nog mooier, ondanks al deze functionaliteiten is de footprint minimaal, waardoor je meer ruimte overhoudt in huis!

Max Trainer M7

Het apparaat heeft een vloeiende en ergonomische beweging, en door het grote aantal snelheden en weerstandsniveaus is dit apparaat uitermate geschikt om High Intensity Interval Training (HIIT) mee te doen. Het is gebleken dat je tot wel 40 kcal per minuut kan verbranden met dit apparaat. Als kers op de taart heeft de Max Trainer M7 ook een scherm met twee weergaveopties, extra grote hendels en Bluetooth-functionaliteit. Voor meer informatie over de NRG Fitness kun je terecht op hun Facebook en Instagram.

Lichaamstevredenheid

Je zou denken dat veel mensen onzeker zijn over hun lijf, maar in de werkelijkheid blijkt dit mee te vallen. Bowflex – de maker van de Max Trainer M7 – heeft namelijk een onderzoek verricht naar de lichaamstevredenheid van mensen. Hieruit kwam naar voren dat 32% van de Nederlanders zichzelf fit noemt en ruim 16% zou zich zelfs superfit (8%) of perfect (8%) noemen. Als het om mannen gaat zijn we best tevreden over onze armen, maar mogen we wat blijer zijn over onze buik. Ook geeft zo’n 55% van de mannen aan bovengemiddeld fit te zijn.

Met dit fitnessapparaat kan jij in ieder geval je kans grijpen om fit te worden, zodat jij deze zomer shirtless kan flaneren op het strand! Kun jij bij dit proces wel wat extra hulp bij gebruiken? Download dan de app.

Max Trainer M7

Te weinig tijd

Uit het onderzoek bleek ook dat zo’n 39% van de mensen te weinig tijd heeft om aan hun lichaam te werken. Toch gaf 60% aan dat zij met de juiste thuis apparatuur veel meer in beweging zouden komen. Een fitnessapparaat zoals de Max Trainer M7 is daarom een slimme keuze, dankzij zijn diverse functionaliteiten en vele meegeleverde fitnessprogramma’s is dit hét ideale fitnessapparaat. Er kan met 14 minuten namelijk al een maximaal resultaat behaald worden. Je kan de M7 bestellen op de site van NRG Fitness voor €2.499 euro.

Benieuwd hoe de Max Trainer M7 werkt? Check dan deze video: