Hoewel Matthijs de Ligt is neergestreken in het Beierse München, koopt Matthijs de Ligt alsnog een woning in het oude vertrouwde Amsterdam. Tipje van de sluier: aan luxe geen gebrek.

Matthijs de Ligt naar Bayern München

Matthijs de Ligt is officieel speler van Bayern München. Hij zette onlangs zijn handtekening onder een contract voor vijf jaar bij Bayern München. Hij kwam over van Juventus, die met de deal zo’n 80 miljoen euro op de bankrekening kon bijschrijven. Zelf maakt Matthijs de Ligt ook een financiële klapper: het salaris van Matthijs de Ligt gaat er in München namelijk flink op vooruit. Dat geld kan ‘ie mooi gebruiken om in de nieuwe woning van Matthijs de Ligt te investeren.

Matthijs de Ligt kent uitstekend debuut

Niet alleen de woning van Matthijs de Ligt maakt indruk, ook zijn eigen voetbalkunsten zijn indrukwekkend. Zo heeft Matthijs de Ligt heeft zijn officieuze debuut voor Bayern München gelijk opgeluisterd met een doelpunt. De verdediger was trefzeker in de oefenwedstrijd tegen DC United uit Washington, die door Bayern met 6-2 werd gewonnen.

Nieuwe woning van Matthijs de Ligt in Amsterdam

Hoewel de boomlange verdediger neerstrijkt in München, lijkt hij geen afscheid te kunnen nemen van zijn ‘oude en vertrouwde’ Amsterdam. Zo was de 22-jarige verdediger bereid om meer dan 57.000 euro te betalen voor de vraagprijs, in totaal 832.000 om precies te zijn. Dit heeft hij geheel uit eigen zak betaald, meldt Bekende Buren.

woning Matthijs de Ligt

Hoe ziet de woning van Matthijs de Ligt eruit?

Voor dat geld krijgt de geboren Leiderdorper aardig wat terug. Zo heeft het luxe appartement in de Pijp te Amsterdam drie kamers, met een woonoppervlakte van 99 vierkante meter. De drie kamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer, zijn verdeeld over twee woonlagen. De tweede is een zolder voor extra berging. Bovendien is de keuken modern en voorzien van diverse inbouwapparatuur – kan ‘ie mooi zijn innerlijke Gordon Ramsay loslaten.

Ga voor meer foto’s naar de website van Bekende Buren.