De eBike-markt heeft er weer een nieuw werkend sierpaardje bij! De MATE X is namelijk klein van stuk, maar haalt bizarre prestaties, waar iedereen tussen de 1,5 m en 2,15 m van profiteren kan. Bovendien klapt ‘ie in tot een zeer compact 91 cm hoog en 76 cm lang blokje fiets van 28,5 kilogram! Handig voor in de trein of op vakantie, niet?

MATE X

De MATE X wordt aangedreven door een 750 W elektrische motor, gecombineerd met een indrukwekkende 48V-batterij, waardoor ‘ie snelheden bereikt van meer dan 32 km/u met een bereik van maximaal 90 kilometer.

De fietsen worden geleverd met een aluminium frame, schijfremmen, een verstelbare ophanging, een geïntegreerde smartphone-houder, een USB-oplaadpoort, een Shimano 8-speed cassette-versnellingssysteem en anti-lekbestendige all-terrain banden om je overal te krijgen waar je wilt.

Naast de vijf gedurfde kleuropties heb je als potentiële koper ook nog de keuze uit een verscheidenheid aan accessoires, waaronder spatborden, een op de achterkant gemonteerd bagagedrager en een geïntegreerd duimgashendel! Je kunt het allemaal checken op Indiegogo