Entertainment

Niet in de ring, wél op het veld: Martyn Ford voetbalt in stadion van Championship-club

Martyn Ford voetbal

De afgelopen tijd hebben we enorm veel over deze man geschreven. Het leek er heel lang op dat Martyn Ford het op zou gaan nemen tegen de Iraanse Hulk Sajad Gharibi. Uiteindelijk liep het allemaal op niet uit. Dat betekent niet dat Martyn Ford niet actief blijft. Zo speelde Martyn Ford onlangs een potje voetbal in het stadion van Bristol City. Van alle markten thuis die kerel!

Martyn Ford tegen Sajad Gharibi gaat op laatste moment niet door

Iedereen was klaar voor een heel bijzonder gevechten tussen twee enorme kasten. Toch blies Martyn Ford het gevecht op het allerlaatste moment af. Volgens hem zou Sajad Gharibi zich groter voordoen dan dat hij eigenlijk is en zou hij ernstige mentale problemen hebben. Gharibi werd namelijk emotioneel toen hij besprak hoe zijn familie op de situatie en het gevecht reageerde. Het leek alsof de Iraniër eerder verdrietig dan blij werd van het aankomende gevecht. Om hem in bescherming te nemen, heeft Ford deze beslissing genomen. Nu liet Martyn Ford zich van een hele andere kant zien, namelijk tijdens een potje voetbal!

Martyn Ford laat zich zien tijdens een potje voetbal

Toch blijft Martyn Ford hard trainen. Hij heeft namelijk gezegd dat hij binnenkort gewoon in de ring wil staan. Wie zijn tegenstander gaat zijn, blijft onduidelijk. Ook weten we niet in wat voor een vechtsport hij zijn intrede gaat doen. Waar hij tegen Sajad Gharibi in eerste instantie zou gaan kickboksen, laat hij de deur voor een MMA-gevecht ook nog op een kiertje. Hij vertelde onlangs dat hij van plan is actief te worden in de MMA. Eerst zien, dan geloven. Deze week deed Martyn Ford mee aan een potje voetbal in het stadion van Bristol. Je zou maar tegenover zo’n beer van een vent staan…

View post on Instagram