Entertainment

Zien: ‘Sterkste man ter wereld’ slaat MMA-kampioen op knotsgekke wijze knockout

Mariusz Pudzianowski

Maak kennis met Mariusz Pudzianowski, de 45-jarige Pool maakte onlangs een indrukwekkende carrièreswitch. Na vijf keer de titel van ‘World Strongest Man’ op te eisen, ging ‘The Dominator’ zich richten op MMA. Ook daar gooit hij hoge ogen. De beste man sloeg de MMA-kampioen namelijk op bijzondere wijze KO.

Mariusz Pudzianowski, was  sterkste man ter wereld, is nu MMA-vechter

De nieuwe carrière van Mariusz Pudzianowski pakt goed uit. De beste man is namelijk al vijf opeenvolgende partijen ongeslagen. De afgelopen drie jaar heeft niemand van deze gigant weten te winnen. Zijn laatste winstpartij was misschien wel de meest indrukwekkende. De Pool daagde ex-MMA kampioen Michal Materla uit voor een gevecht. Voorafgaand aan het gevecht liet Pudzianowski al weten dat dit een eitje zou worden. Hij liet zijn handen spreken en sloeg met een briljante uppercut zijn tegenstander knockout.

“Ik amuseer me momenteel rot. Ik ben nooit echt zenuwachtig voor een gevecht. Twee uur voor de wedstrijd komt er wel wat gezonde stress. Zo ben ik op mijn best!”, aldus de voormalig sterkste man ter wereld en MMA-vechter Mariusz Pudzianowski.

Watch on YouTube