Women

Deze Friese blondine laat menig mannenhart sneller kloppen

Marijn Kuipers

Dat de dames in Groningen en Friesland gezegend zijn met mooie blonde haren is mooi mooi meegenomen, maar wat nog meer opvalt is de hoeveelheid schoonheid die je met name in Friesland aan kunt treffen. Het laatste voorbeeld dat die stelling een bijzonder hoog waarheidsgehalte bevat is de onwijs knappe Marijn Kuipers.

Marijn Kuipers is één van de mooiste dames uit Friesland

Terwijl we eerst al behoorlijk onder de indruk waren van goed uitziende Friezinnen, zoals Doutzen Kroes, Rens Kroes en Silke Otten, blijkt nu dat we ook Marijn Kuipers toe kunnen voegen aan het rijtje favoriete noorderlingen. De RUMAG-presentatrice is meer dan gewoon knap en dat blijkt wel uit de omvang van haar fanbase op social media. Haar 170.000 volgers op Instagram hebben in ieder geval smaak als het gaat om de mooiste Friese dame. Ook op TikTok blijkt ze hard op weg om een hit te worden, daar heeft ze al 183.900 volgers.

View post on Instagram
 

Actieve dame

Nu is Marijn Kuipers niet echt onbekend en is ze naast erg mooi, ook actief op andere gebieden. Zo is het voor haar geen probleem om je even wat extra motivatie te geven om in beweging te komen. Zo heeft ze samen met Kaylee een Instagram-account met de naam ‘Fit en Flex’ waar ze tips geeft over zaken als voeding en fitness.

View post on Instagram
 

Ambassadrice voor Make-A-Wish

Naast het serieuze werk is ze ook niet bang om haar van haar andere kant te laten zien. Zo is ze ook niet vies om wat werk te verrichten voor goede doelen. Met name de stichting Make-A-Wish ligt na aan haar hard en daar is ze ook ambassadrice voor. Tevens heeft ze meegedaan aan de ‘Miss Beauty of Friesland’-verkiezingen, alleen had ze wat ons betreft direct door kunnen gaan naar de finale van Miss Nederland. Het zal je dan ook niet verbazen dat ze is opgenomen in de FHM500. Om je alvast te voorzien van de nodige afleiding kun je alvast jezelf doodstaren door naar de mooiste foto’s te kijken die we konden vinden:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram