Mocht het je echt niet lukken om in een cafe, op een sportvereniging of in de club een mooie vrouw te scoren, verleg dan gewoon je werkterrein. In Duitsland troffen we namelijk deze beeldschone boerin aan die wat ons betreft geen aandacht genoeg kan krijgen. Met haar 24 lentes zou Marie Hoffmann zomaar je volgende droomvrouw kunnen zijn.

Marie Hoffmann is de mooiste boerin van Duitsland

Mooie vrouwen tref je in bijna elke beroepsgroep aan. Zo zagen we eerder Macy uit Uden, wat ons betreft terecht de mooiste vrachtwagenchauffeur van Nederland. Ook in Zweden loopt er heel veel moois rond zoals deze piloot. Een knappe boerin ontbrak nog, maar dankzij ons oosterburen weten we dat die plek inmiddels ook is ingevuld. Haar naam is Marie Hoffmann en we zijn niet de enige die haar schoonheid onderschrijven. Inmiddels heeft de 24-jarige boerin uit het Duitse Soest zo’n 65.000 volgers verzameld op haar Instagram-pagina.

Beauty & Brains

Natuurlijk is Marie Hoffmann niet de eerste de beste dame die kiest voor carriere in de agrarische sector. Ze heeft er hard voor moeten leren, maar met het afronden van haar studie aan Hogeschool Zuid-Westfalen is ze boerin geworden. Dat is overigens een bewuste keuze. Toen ze amper 2 jaar oud was bleek dat ze al een duidelijke voorkeur voor de tractor had. Volgens haar moet je ook gewoon je dromen najagen zodat je van je hobby je werk kan maken. Of ze nog vrijgezel is weet niemand, maar pak je kans als denkt dat je voldoende in huis hebt. Ondertussen kan je natuurlijk ook gewoon genieten van de onwijs mooie foto’s van Marie Hoffmann:

wij kunnen onze ogen niet van haar afhouden