Pierre Omidyar is een naam die je vast niet zo bekend in de oren klinkt. De beste man staat niet zo vaak in de spotlights als mede-miljardairs Elon Musk en Jeff Bezos, maar de oprichter van eBay heeft zo zijn miljoentjes bij elkaar verdiend. Door de grote successen in zijn technologiebedrijven en natuurlijk met eBay, heeft Pierre Omidyar dit waanzinnig grote landhuis weten te kopen. De villa telt 35 badkamers en 11 slaapkamers, laat dat maar even inwerken.

Het enorme landhuis van Pierre Omidyar

Pierre Omidyar is meer dan alleen de oprichter van eBay. De miljardair heeft zijn fortuin ook te danken aan zijn filantropische doeleinden en technologie-ondernemingen. De Fransman is een succesvolle ondernemer en koopt letterlijk alles wat zijn hart hem begeert. Nadat hij in 2015 eBay verkocht, had hij meer tijd om tot rust te komen, en dat doet hij in deze mansion.

villa Pierre Omidyar

Een afgelegen megacomplex

Deze ‘villa’ is echt absurd. We zijn er niet zeker van of we dit wel een villa mogen noemen. De woning van Pierre Omidyar bestaat namelijk uit meerdere reusachtige gebouwen. Je zou het wel een complex, of nog beter: een hele straat kunnen noemen. De ‘straat’ van Pierre Omidyar ligt eigenlijk een beetje ‘in the middle of nowhere’. Hij heeft dus genoeg ruimte en rust om volledig te ontspannen. Dat mag ook wel, want met een geschat vermogen van 24,5 miljard dollar kan hij het zichzelf wel permitteren.

Genoeg plek om te rusten én om jezelf te vermaken

6.968 vierkante meter perceel. Ja, je leest het goed, dat is de grootte waarop deze immense villa staat. In het huis bevinden zich 35 badkamers (vraag ons niet waarom) en 11 slaapkamers. Maar wees gerust, Pierre Omidyar slaapt niet alleen maar. In zijn vrije tijd kan hij namelijk ook nog gebruik maken van een squashbaan, gigantisch indoor-zwembad, meerdere buitenbaden, gezellige terrasjes en zelfs een heuse klimmuur in zijn huis. Als dat niet goed vertoeven is, dan weten wij het ook niet meer.