Je kapsel is je uithangbordje. Vrouwen kunnen wegzwijmelen bij een man die zijn haardos goed voor elkaar heeft. Maar wat zijn nou de meest sexy mannenkapsels volgens vrouwen?

Sexy mannenkapsels

We kunnen wel zeggen dat we alleen voor onszelf naar de kapper gaan, maar dat is meestal niet zo. Het is namelijk ook wel belangrijk dat de vrouwen onze nieuwe hairdo kunnen waarderen, maar hoe weet je nou welke kapsels vrouwen sexy vinden bij mannen? Geen stress, wij hebben de drie meest sexy mannenkapsels volgens het vrouwelijk halfrond even voor je op een rijtje gezet.

1. Kaal

Kaal? Jup, kaal is één van de meest sexy mannenkapsels volgens het andere geslacht. Blijkbaar kunnen meer vrouwen dan verwacht een kaal koppie waarderen bij de mannen. Dus, snel aan de slag met die scheermesjes! Gemillimeterd kan natuurlijk ook. Onderzoek wijst uit dat vrouwen deze hairdo eigenlijk hartstikke sexy vinden. Je valt op, maakt indruk én lijkt meteen op Brad Pitt.

Brad Pitt

Een tweescheiding

Dit kwam uit onderzoek eigenlijk als nummer 1 van de meest sexy mannenkapsels naar voren. Het kapsel dat vrouwen absoluut het meest sexy vinden bij mannen is namelijk een ‘gewone’ tweescheiding. Maar liefst twee derde van de vrouwelijke participanten stemde voor dit kapsel. Je weet wel, het kapsel van Leonardo DiCaprio.

sexy mannenkapsels

De pompadour

Pompa-wattes? Met de pompadour coupe kan je veel kanten op; van medium length tot wavy long, volgens vrouwen moet is dit één van de meest sexy mannenkapsels. Deze coupe heeft zijn bekendheid te danken aan Elvis Presley, James Dean en andere helden uit de fifties. Deze helden wilden zich onderscheiden van de massa gedurende die jaren, en nu kan jij het kunstje nadoen.

mannenkapsels

Dus, welke nieuwe coupe kies jij? Wij weten in elk geval één ding zeker; de aandacht van de vrouwen ga je hier zeker weten mee krijgen.