Entertainment

Video: Man bouwt ultieme mancave voor het kijken van Formule 1-races

mancave

Wil jij de kijkervaring van Formule 1-races naar een hoger niveau tillen? Dan kun je inspiratie opdoen aan hand van een video van een Amerikaanse man. Hij heeft zijn hele kelder laten omtoveren, speciaal voor de Formule 1. Ideale mancave voor jou en je vrienden!

Hoeveel beeldschermen heb je nodig om optimaal van de Formule 1 te kunnen genieten?

Op social media zie je vast weleens video’s voorbijkomen van mensen die een huisje of kamer hebben omgetoverd tot de ultieme mancave, om bijvoorbeeld voetbalwedstrijden of Formule 1-races te kijken. Zo ook een man uit Amerika, alleen pakte hij het ietsje extremer aan. Hij heeft namelijk zijn hele kelder laten ombouwen, speciaal voor de Formule 1. Tipje van de sluier: je weet niet wat je ziet.

Ultieme F1-mancave

Bij het binnenlopen van deze mancave word je gelijk begroet door een scherm waar de stand van de race opstaat. Even verder word je bijna verblind door meerdere schermen. De schermen laten afzonderlijk de standen, livebeelden, beelden vanuit de cockpits en ‘extra informatie’ zien.

Genoeg extra informatie

Dit alles klinkt als een feest voor Formule 1-fans, niet? En daar blijft het niet bij. Als je namelijk een andere deur opent, kom je in een gepersonaliseerde bioscoop terecht. Aan de zijkanten van de bioscoop heb je weer schermen met extra informatie. Daarnaast beschikt de zaal over erg goed geluid en comfortabele stoelen. Als je hier de Formule 1-race gaat kijken, weet je zeker dat je niets mist, maar dan ook helemaal niets.

Bekijk hieronder de volledige video:

View post on Instagram