Entertainment

Man heeft bijzondere truc om ongezien alcohol het stadion binnen te smokkelen

drank stadion

Een minpuntje van naar het stadion gaan, is dat je niet je eigen drank kan meenemen. Daar heeft deze man nu een bijzondere oplossing voor gevonden.

Man heeft innovatieve manier om alsnog zijn favoriete sterke drank te nuttigen in het stadion

In de meeste stadions wordt het niet getolereerd als je je eigen eten en drinken meeneemt. Je wordt dus gedwongen om een peperdure beker cola of smerig bier te halen bij de bar. Sommige mensen hebben daar geen zin in en bedenken innovatieve oplossingen om toch hun eigen drank in het stadion te nuttigen.

Flacon in belegd broodje verstopt

In het stadion van de desbetreffende man is het blijkbaar wel toegestaan om je eigen eten mee te nemen. De beste man heeft namelijk een heerlijke boterham belegd thuis en lijkt deze op het eerste gezicht te gaan overmeesteren. Maar schijn bedriegt. In plaats van dat de man zijn boterham naar binnen werkt, haalt hij het bovenste sneetje en de sla eraf. En voilà, zie daar het flacon met sterke drank naar voren komen.

View post on Instagram
 

Alles wordt beter met wat sterke drank

De man was blijkbaar heel wanhopig om zijn favoriete drankje te nuttigen in het stadion. Maar zeg nou eens eerlijk: een voetbalwedstrijd wordt een stuk leuker om naar te kijken met je favoriete sterke drank, toch?

In een stadion gebeuren de meest krankzinnige dingen. Zo werd er laatst een vrouw ten huwelijk gevraagd in een stadion. De vrouw had kennelijk nog geen zin in huisje, boompje, beestje want ze wist niet hoe snel ze weg moest rennen,