Gear

Action verkoopt nu een spotgoedkope Makita zaag- en boormachineset

action makita zaag boormachine

A-merk gereedschap vinden voor een leuke prijs, dit blijft lastig. Gelukkig helpt Action je hier graag een handje bij. Ze hebben een Makita zaag- en boormachineset te koop, voor een gigantisch lage prijs.

Gereedschapsset bij Action

Een goede gereedschapsset is van groot belang als je een passie hebt voor klussen. Een goed begin is tenslotte toch het halve werk. Ook is het handig om altijd iets van gereedschap in de kast te hebben liggen, gewoon voor het geval dat.

Wij kunnen de Makita-combiset dan ook van harte aanbevelen. Deze bestaat uit een accu-boormachine, een accu-decoupeerzaag, twee losse accu’s, een oplader, een set van vijf losse decoupeerzaagjes en een hele handige opbergtas. Je kunt deze nu bestellen bij Action en deze wordt dan binnen drie tot vijf werkdagen bij je thuisbezorgd. Mocht het artikel niet bevallen, kun je deze altijd binnen 14 dagen retourneren.

Beeld: Action

Maar de prijs is misschien nog wel het beste van alles. Je kunt de Makita-combiset online bestellen voor een prijs van 169 euro! Natuurlijk ook nog wel een bedrag, maar vergeleken met wat een losse Makita boormachine, inclusief twee accu’s normaal kost, is dit echt bizar! Deze kost namelijk normaal gesproken al 129 euro. Even 40 euro extra en je hebt nog veel meer extra’s.

Op de website van Action kun je meer informatie over deze Makita-combiset vinden.

De Makita zaag- en boormachine

De Makita zaag- en boormachine is te gebruiken voor elk klusje in huis. Of je nu ergens de zaag in moet zetten, iets moet boren of een schroefje moet aandraaien, dit is dé set die jij in huis moet hebben. Hij is voorzien van een elektrische toerenregelaar en hiermee kun je zelf de snelheid afstellen op basis van de klus waar je aan werkt. De kracht van de machine is passend bij de klus die jij op dat moment uitvoert.

Ook zorgt de machine voor de nodige precisie bij jouw klus. Het is niet alleen handig, die metalen tandwielconstructie van de Makita, maar dit maakt hem ook heel erg duurzaam. We moeten tenslotte toch met z’n allen een klein beetje aan het milieu denken!

Bestel de Makita set van Action via deze link.

Beeld: Haarlem updates