Entertainment

Kijkers raken niet uitgepraat over Maan in bikini in de ‘Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’

Maan de Steenwinkel

Het nieuwe seizoen van ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’ is weer begonnen. Hierin zagen we Maan de Steenwinkel samen met rapper Sjaak in een auto het ruige binnenland van Portugal verkennen. In een tussenstop zagen we Maan met wel heel weinig kleren aan.

De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld

In het programma De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld gaan steeds twee bekende Nederlanders erop uit om met de auto over gevaarlijke wegen te rijden. Onderweg kun je ravijnen, extreem hoge bergen en angstaanjagende jungleroutes tegenkomen. Dit keer was het dus de beurt aan zangeres Maan en rapper Sjaak. Op een gegeven moment had Sjaak wel een heel fijn uitzicht toen ze even gingen zwemmen. Want we zagen Maan de Steenwinkel namelijk zwemmen in bikini.

Alles over Maan de Steenwinkel

Het is alweer een aantal jaar geleden dat we Maan de Steenwinkel leerden kennen in The Voice of Holland. Na de winst van de show nam haar carrière een vogelvlucht. Zo heeft ze al mogen samenwerken met Ronnie Flex, Tabitha en Snelle. Ook heeft ze een relatie gehad met bekende DJ Tony Junior. Inmiddels is ze al weer een tijdje vrijgezel. Op Instagram deelt Maan de Steenmwinkel graag de mooiste foto’s. Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: NPO3, DailyBuzz