Gear

Binnenkijken bij het luxe landhuis van Erik ten Hag

erik ten hag woning

Erik ten Hag is momenteel één van de meest succesvolle trainers in de voetbalwereld. Na een geweldige carrière bij Ajax, waar hij onder andere de Champions League halve-finalist werd, maakte hij afgelopen zomer de overstap naar Manchester United, een van de grootste clubs ter wereld. En ondanks de hoge verwachtingen die er van hem werden gesteld, heeft hij zich tot dusver meer dan gewaardeerd. Erik ten Hag heeft een mooie woning in Engeland.

Trainer van Manchester United

Erik ten Hag heeft de afgelopen periode, ondanks de nederlaag tegen Arsenal, zijn positie als trainer van Manchester United versterkt. Maar ondanks zijn succes op het veld, is Ten Hag ook op zoek naar ontspanning en rust in zijn privéleven. En daarom is het belangrijk dat hij goed kan ontspannen als hij thuis is. Dankzij zijn mooie woning vlak buiten Manchester komt dat helemaal in orde bij Erik ten Hag.

Landhuis

De woning van Erik Ten Hag is geregeld door de club. Het leven als voetbaltrainer is zeer onzeker, want voor hetzelfde geld sta je binnen twee jaar weer op straat. Natuurlijk heeft Erik ten Hag daarom nog geen woning gekocht in Engeland. Hij woont in een landhuis geregeld door de club. Dit is een gebruikelijke praktijk in de voetbalwereld, omdat trainers vaak niet de tijd of de zekerheid hebben om een eigen woning te kopen. Maar als Ten Hag zijn goede prestaties volhoudt, dan kan hij misschien ooit gaan denken aan een woning kopen. Voorlopig lijkt de nuchtere Tukker echter meer dan tevreden met de huidige situatie.

Luxe woning

De woning van Erik ten Hag heeft een waarde van ongeveer 2,5 miljoen euro. De woning heeft een grote eigen oprit waar Erik ten Hag met zijn auto’s overheen kan scheuren. Erik ten Hag heeft in zijn woning vijf slaapkamers, vier badkamers en een totaal woonoppervlakte van 318 vierkante meter. Het landhuis heeft een moderne keuken en een grote woonkamer. Het interieur is wel een beetje ouderwets. Dit kan een gevolg zijn van de keuze van de club, die de woning voor Ten Hag heeft geregeld. Het kan ook gewoon de persoonlijke smaak van de trainer zijn. Wat ook opvalt is dat het landhuis op een mooie locatie is gebouwd, omringd door natuur. Erik ten Hag heeft hierdoor een rustige en privé omgeving.

Meer zien van de woning van Erik ten Hag? Ga dan naar de website van Bekende Buren.