Wij denken dat we de droomvilla van heel veel mensen hebben gevonden. In Eindhoven staat nu een prachtig huis met zwembad te koop voor een flinke prijs. Gelukkig kunnen we even binnenkijken en wegdromen in deze luxe villa.

Prachtige villa met zwembad te koop

Op een flink perceel van 908 vierkante meter staat een enorme villa met een woonoppervlakte van 406 vierkante meter. Het huis met enorme zwembad telt maar liefst zes slaapkamers, 3 badkamers én een garage voor 4 à 5 auto’s. Naast dit alles heb je ook nog een mooi pool-huisje waar je in de zomer heerlijk tot rust kan komen.

huis met zwembad te koop

Bij binnenkomst weet je al meteen dat dit een prachtige villa is. Je komt door grote openslaande deuren binnen in een grote hal met een chique trap naar boven. Wat ons opvalt in dit huis met enorm zwembad, is dat het groot, maar heel erg knus is. Door de gemoedelijke doorloop in de vele kamers voelt het aan als één geheel. Op de begane grond vind je twee leefruimtes, een hele grote keuken en een studeer/kantoorruimte.

huis met zwembad te koop

Slaapkamer en bijzonder mooie zolder

Op de eerste verdieping sta je aan het begin van een eindeloze gang die toegang biedt aan maar liefst 3 slaapkamers en een badkamer. Maar wanneer je met de wenteltrap naar boven gaat, kom je toch echt bij het pronkstukje van het huis: de zolder. Op de zolder vind je een enorme kamer met inloopkast en suite badkamer. Het voelt elke ochtend alsof je wakker wordt in een hotel.

huis met zwembad te koop

Genoeg over binnen, de reden dat je naar dit huis komt is toch wel het enorme zwembad. Naast het zwembad is er nog genoeg ruimte voor kindervermaak. Ook staat er een modern poolhouse waar je heerlijk kan relaxen in de zomer. Wie wil hier nou niet wonen!?

huis met zwembad

De vraagprijs van deze mooie villa

Ben je geïnteresseerd in dit prachtige huis met zwembad? Dan moet je waarschijnlijk nog wel even sparen. Deze prachtige woning staat te koop voor een flinke €2.950.000,-. Maar, dan heb je wel een heerlijke woning waar je veel plezier van gaat hebben natuurlijk.

huis met zwembad in eindhoven