De ontknoping in de Formule 1 komt dichter- en dichterbij. De grote vraag natuurlijk: wordt Max Verstappen wereldkampioen? Op één vlak is de Nederlander al wél wereldkampioen: klokkijken. Max Verstappen is onlangs namelijk gespot met een peperduur Rolex horloge om zijn pols, flaneren op zijn best!

Max Verstappen met erg luxe Rolex horloge

Het is voor bijna elke man wel een droom: een Rolex horloge kopen. De klokjes zijn razend populair en gaan voor enorme bedragen over de toonbank. Max Verstappen heeft het op 23-jarige leeftijd al voor elkaar, hij flaneert namelijk met een Rolex Sky-Dweller en dat levert de nodige aandacht op.

Rolex Sky-Dweller horloge

In de zomerstop ging Max Verstappen op de foto samen met zijn nieuwe aanwinst, hier hebben we het niet over zijn vriendin Kelly Piquet, maar over een peperduur Rolex horloge. De Rolex Sky-Dweller met in de kleuren geel-goud steelt de show. Het horloge heeft een chique zwarte wijzerplaat en een Oysterflex armband. Het klokje straalt dus één en al luxe uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Een jaarkalender en tweede tijdzone

De Sky-Dweller werd in 2012 geïntroduceerd tijdens BaselWorld en is tot heden één van de meest complexe Rolex-horloges. Naast dat je op het horloge de tijd af kunt lezen, heb je ook de mogelijkheid om een jaarkalender te zien en om een tweede tijdzone in te stellen. Dat komt Max Verstappen vast goed van pas omdat hij bijna altijd op reis is.

De prijs van het Rolex horloge van Max Verstappen?

Het prijskaartje? Hoewel de gemiddelde sterveling ongetwijfeld alsnog een zucht slaakt, spreken we niet van een onhaalbare droom, toch? Het Rolex horloge van Max Verstappen kost ongeveer 42.500 dollar. Maar met de verdiensten van een (hopelijk) aanstaand wereldkampioen, hoeft dat voor hem geen probleem te zijn.