Other

Deze bizarre, luxe miljoenenwoning overtreft al je verwachtingen

luxe miljoenenwoning

Van buiten ziet het er misschien uit als een soort doomsday bunker, maar van binnen is het een luxe miljoenenwoning. Dit kast van een huis staat ook nog eens op een mooie locatie in Nederland. De nieuwe koper zal dan ook flink in zijn of haar handen wrijven, want deze luxe villa heeft een absurde hoeveelheid grond.

Luxe miljoenenwoning

Tussen Beekbergen en Hoenderloo staat dit indrukwekkende gebouw. Aan luxe geen gebrek in deze miljoenenvilla,. Buiten het feit dat het natuurlijk een uniek uitziend huis is, bezit de nieuwe koper ook nog over heel, maar dan ook echt héél veel grond. Bij aankoop van deze luxe miljoenenwoning huis heeft de koper namelijk 2,5 hectare grond bij het huis gekregen. De woning zelf heeft een woonoppervlakte van 584 vierkante meter.

Een deel van deze luxe miljoenenwoning ligt onder het grondniveau, maar daar merk je weinig van. Van binnen is het erg luxe en modern. Doordat het huis bestaat uit prefab betononderdelen, is het op de begane grond overbodig geworden om muren te plaatsen, dus het is erg ruim. Op de foto’s zie je voornamelijk roze interieur, maar mocht dat je niet liggen: je kan dit natuurlijk altijd veranderen. Ook is het huis voorzien van een gigantische ‘ondergrondse’ garage, waar je meerdere auto’s kwijt zou kunnen. Ook is er nog een hobbykamer en opslagruimte.

Ondergronds en hoger

Verder is er nog een slaapkamer met badkamer op de lagere verdieping, dus er is genoeg ruimte voor gasten in deze luxe miljoenenwoning. Het is misschien wat vreemd, maar er zitten op de begane grond ook nog ‘verdiepingen’. Zo liggen de keuken en eettafel net wat lager dan de woonkamer en dat geeft een unieke look. De keuken heeft een moderne look en is voorzien van een bar, dus hier kan je prima een biertje drinken. Op deze verdieping vind je ook de master bedroom met gigantische badkamer en kun je genieten van het uitzicht op het balkon. Natuurlijk is er ook nog een derde slaapkamer aanwezig op deze verdieping.

De eerste verdieping is niet heel interessant, want hier heb je alleen maar een kantoorkamer. Maar die kan de nieuwe eigenaar natuurlijk nog kunnen ombouwen tot iets anders. Daarnaast is er op deze verdieping een heus zwembad te vinden. Een zwembad op de eerste verdieping? Jazeker! Als je namelijk nog een trap omhoog gaat vind je op de tweede verdieping een binnenzwembad! En hier heb je ook nog een prima de ruimte om te sporten. Deze luxe miljoenenwoning klinkt natuurlijk geweldig, maar er zat ook een flink prijskaartje aan. Onlangs is het huis voor 2.3 miljoen euro (!) verkocht. Nog niet uitgekeken? Check dan de Funda-pagina.