Waarschijnlijk heb je ooit, net als zovelen anderen, in jouw jeugd boomhutten gemaakt. Leuk, maar als je ouder wordt ontdek je veel meer dingen die minstens zo leuk zijn. Mocht je het toch echt niet laten om de ervaring van destijds te herhalen, check dan deze bijzondere accommodatie in Noorwegen. Dit is toch wel een van de meest luxe boomhutten waar je in kan overnachten.

Boomhut als luxe overnachting

Terwijl de een het liefst elk jaar naar dezelfde camping wil gaan, zijn er altijd mensen voor wie verandering essentieel is. Mocht je tot die laatste groep horen en is je dorst naar avontuur nog steeds niet gelest, check dan deze waanzinnig luxe boomhut overnachting bij Woodnest. Een verblijf in deze boomhut zal je namelijk voor altijd bijblijven. Dat komt niet omdat het een kwestie van behelpen is, maar vanwege het unieke karakter en uiteraard het adembenemende uitzicht.

boomhut overnachting uitzicht

Wifi hoog in de bomen

Deze hut, een bedenksel van de Noorse architecten Helen & Nard, is echter niet zomaar een boomhut. De boomhut is voorzien van alle gemakken: elektriciteit, een supersnelle wifi-verbinding, een kitchenette, toilet, een douche en vloerverwarming. Kortom, je beseft eigenlijk niet dat je in een boomhut je verblijf hebt. Ook de inrichting is supervet! Een mooi zwart interieur van elzenhout met handgemaakte Eikund-stoelen, een tweepersoonsbed en een paar eenpersoonsbedden. Het biedt voldoende ruimte voor vier volwassenen.

boomhut

Luxe overnachting voor 310 dollar

Het geheel hangt zo’n zes meter boven de grond en ligt perfect verscholen in de bosrijke omgeving. Mocht het bovenstaande niet voldoende zijn om je te overtuigen en een verblijf te boeken: je kijkt direct uit over het beroemde Noorse Hardanger-fjord met de met eeuwige sneeuw bedekte bergtoppen. Uiteraard is 310 dollar per nacht allesbehalve goedkoop, dan verblijf je wel in een echte boomhut, voorzien van alle luxe. Hoe lekker is dat?