We weten inmiddels al een tijdje dat er een seizoen 2 van Lupin aan zit te komen. Sterker nog: de releasedatum staat voor de deur én we konden al genieten van een trailer. Nu is er ook een eerste korte scène prijsgegeven van het nieuwe seizoen. Hierin wordt duidelijk dat er ook in de nieuwe afleveringen weer veel op het spel staat.

Eerste scène uit seizoen 2 van Lupin

Toen Lupin begin dit jaar op Netflix verscheen was het haast alsof niemand meer iets anders keek. Dat kan kloppen, want meer dan zeventig miljoen Netflix-abonnees hebben de serie in de eerste maand gezien. Het was dan ook geen grote verrassing dat er door Netflix aan een tweede seizoen werd gewerkt. Sterker nog: die afleveringen waren al af, want de tien afleveringen van het eerste seizoen waren in 2 delen geknipt. Na de trailer heeft Netflix nu ook een ander lekkermakertje onthuld. Het gaat om een achtervolging in een auto.

Lupin aeizoen 2

Heftige achtervolging in nieuwe scène

We zien Assane Diop, gespeeld door Omar Sy, in de auto zitten naast Youssef. Zijn telefoon heeft geen verbinding en dus grijpen ze naar een kaart. Duidelijk wordt dat ze zo’n vijf kilometer zijn verwijderd van hun doel. Maar Youssef heeft eerst nog een ander plan: hij wil zijn vrouw laten weten dat hij in elk geval veilig is. Hoe de scène vervolgens afloopt en of het ze toch nog lukt om verbinding te maken, is nog niet bekend. Gelukkig hoeven we niet veel langer meer te wachten. Vanaf vrijdag is Lupin seizoen 2 namelijk te zien.

Na seizoen 2 komt er nóg een seizoen aan

Met de scène zijn onze verwachtingen voor seizoen 2 van Lupin nog hoger gespannen. Dat is niet het enige, want Netflix heeft ons ook op het puntje van onze stoel zitten vanwege een andere reden. Het werd eerder al namelijk bekend dat we ons ook kunnen voorbereiden op een derde deel. De kans dat Lupin seizoen 2 wederom met een flinke cliffhanger loopt, lijkt dus overduidelijk.