Lucifer is één van de meeste gerenommeerde series op Netflix. De serie zit vol humor, spanning en drama en is simpelweg gewoon een absolute topper. Dit is ook terug te zien aan de veelal lovende recensies. Nu is er een teaser trailer uitgebracht van Lucifer seizoen 4.

Lucifer

Mocht je de serie Lucifer niet kennen. De serie gaat over Lucifer, hij is de duivel en heeft zijn leventje in de hel wel gezien en besluit op vakantie naar de aarde te gaan. Hij voelt zich daar helemaal op z’n plek en start een nachtclub in Los Angeles genaamd Lux. Dat bevalt hem ontzettend goed en vertikt het daardoor om terug naar de hel te gaan. Op aarde ontmoet hij de vrouwelijke rechercheur Chloe Decker en Lucifer krijgt een zwak voor haar. Vervolgens helpen ze elkaar om diverse moordzaken. Dit gaat op een komische wijze, maar de serie bevat ook veel drama. Perfect om lekker op een katerdagje weg te kijken!

De serie nog niet gekeken en wel van plan? Pas dan op, want het onderstaande stuk tekst bevat spoilers!

Lucifer seizoen 4

Over de trailer zelf kunnen we helaas niet heel veel vertellen, aangezien de trailer ook niet heel veel laat zien. Toch zien we een soort van duivelse gloed in Lucifer zijn gezicht. Wat natuurlijk niet gek is, aangezien hij de duivel is! Maar toch het derde seizoen eindigde met de cliffhanger, waarin Lucifer eindelijk aan Chloe Decker liet weten dat hij de duivel is. In dit seizoen zal hij dus moeten gaan dealen met zijn onthulling, maar ook met een nieuw personage: Eva. Zoals we uit de geschiedenislessen op school hebben opgemaakt was Eva volgens de bijbel de eerste persoon op aarde. We zijn zeer benieuwd hoe dit seizoen zal gaan uitpakken!

8 mei is de datum die je moet omcirkelen in je agenda, want dan mogen we weer van de nieuwe duivelse praktijken van Lucifer gaan genieten!