Veel mensen die op professioneel niveau een balletje over een tafel slaan vinden ‘pingpong’ een denigrerende term. Die mensen kiezen liever het woord ‘tafeltennis.’ In dat geval sla je een balletje over.. in stijl. Een bedrijf als Louis Vuitton kan natuurlijk als de beste accessoires maken voor een stijlvolle sport als tafeltennis. Zij maakte dan ook een zeer stijlvolle tafeltennis set, waar menig tafeltennisser van begint te kwijlen.

Louis Vuitton set

Enige tijd geleden maakte Louis Vuitton bekend dat het meer producten wil lanceren die te maken hebben met alledaagse bezigheden. Denk hierbij aan springtouwen, speelkaarten en natuurlijk tafeltennis-set. Waar deze batjes en ballen zich nou precies in onderscheiden ten opzichte van de ‘gewone’ varianten, is nog onduidelijk. Louis Vuitton laat namelijk niks los over de prestaties van de batjes en ballen. Het is dus gissen naar de hoeveelheid spin en de precisie van de batjes, maar stijlvol zien ze er wel uit!

louis vuitton batjes louis vuitton batjes

Bij een merk zoals Louis Vuitton gaat het natuurlijk niet om de hoeveelheid spin en precisie, maar juist om prestige, design en dure materialen. Op dat gebied weet het merk een leuk pakket samen te stellen. Je krijgt voor de subtiele prijs van $2.210 vier balletjes en twee Louis Vuitton batjes, omgerekend is dat zo’n 1.980 euro. Maar goed: je krijgt er wel een leren opbergsleeve én een paar balletjes bij. Die balletjes zijn van een standaard materiaal. De batjes daarentegen zijn vervaardigd van hout, canvas en leer. Je kunt de Louis Vuitton set hier kopen.