Other

Louis van Gaal koopt giga appartement t.w.v. 3 miljoen euro in Portugees resort

Louis van Gaal zal zijn villa in Vale do Lobo inruilen voor een monster appartement in de Portugese Algarve

Louis van Gaal zal zijn villa in Vale do Lobo inruilen voor een monster appartement in de Portugese Algarve. Voor een kleine 3 miljoen euro zal hij een optrekje bemachtigen in het complex voor enkel de rich and famous.

Quinta da Lago resort

Van Gaal betrekt natuurlijk niet zomaar een appartement, de beste man weet wel wat hij aanschaft. Zijn nieuwe appartement is namelijk gelegen aan de rand van het natuurreservaat Ria Formosa. Een reservaat dat bekend staat om zijn bijzondere flora en fauna, om die reden heeft het een plek op de UNESCO werelderfgoedlijst lijst.

Louis van Gaal is – zoals je waarschijnlijk wel weet – één van de meest succesvolle (bonds)coaches van Nederland en dat levert een aardig zakcentje op. Een appartement met de nodige luxe is een must om goed tot rust te komen. Met 240 m² aan woonoppervlak heeft hij voldoende ruimte om even flink te genieten van zijn welverdiende centen. Drie slaapkamers, vijf badkamers, privé-terrassen, eigen verwarmd zwembad en natuurlijk compleet voorzien van luxe binnenvoorzieningen om het Louis zo comfortabel mogelijk te maken. Weliswaar een appartement met alles erop en eraan, maar hij komt niet in de buurt bij de duurste villa van de Verenigde Staten – die overigens ook te koop staat.

Bron: Pure Luxe